Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Google

Google Proje Yönetimi

Google via Coursera Professional Certificate

Overview

Prepare for a new career with $100 off Coursera Plus
Gear up for jobs in high-demand fields: data analytics, digital marketing, and more.
Kendinizi hızla büyüyen proje yönetimi alanında yeni bir kariyere hazırlayın; herhangi bir deneyiminiz ya da diplomanız olmasına gerek yok. Google’ın geliştirdiği mesleki eğitimlere katılın ve yüksek maaşlı bir iş bulma yolunda bir adım öne geçin. Proje yöneticileri işleri gereği problem çözmeye odaklanan kişilerdir. Planı belirler, ekip arkadaşlarına rehberlik eder; değişiklikleri, riskleri ve paydaşları yönetirler. 6 kurstan oluşan bu eğitim sayesinde, çok rağbet gören ve sizi giriş seviyesi bir pozisyona hazırlayacak beceriler kazanacaksınız. Proje yönetiminde edindikleri temel beceriler sayesinde kendi kariyerlerine iyi bir başlangıç yapma fırsatı bulmuş Google çalışanlarından eğitim alacaksınız. Haftada 10 saatten az bir süre ayırarak altı aydan daha kısa bir sürede eğitimi tamamlayabilirsiniz. Bu program sayesinde 100 saatin üzerinde proje yönetimi eğitimi alma imkanı elde edeceksiniz. Bu eğitim dünya çapında kabul gören Certified Associate in Project Management (CAPM)® gibi Project Management Institute sertifikalarına hazırlanmanıza yardımcı olacak. ABD’de Google Sertifika Programı’ndan mezun olanların %75'i, programı tamamladıktan sonraki 6 ay içinde kariyerlerinde bir iyileşme olduğunu bildiriyor. Alıntı: *program mezunu anketlerinin yanıtlarına dayanarak, ABD 2021

Syllabus

Course 1: Proje Yönetiminin Temelleri
- Offered by Google. Bu kurs, sizi, proje yönetiminde giriş seviyesindeki pozisyonlara başvurmanız için gereken becerileri kazandırmaya ... Enroll for free.

Course 2: Projeyi Başlatma: Projeye Başarıyla Adım Atma
- Offered by Google. Google Proje Yönetimi Sertifika Programı’nın ikinci kursundasınız. Bu kursta, proje yaşam döngüsünün ilk aşaması olan ... Enroll for free.

Course 3: Proje Planlaması: Her Şeyi Bir Araya Getirmek
- Offered by Google. Google Proje Yönetimi Sertifika Programı’nın üçüncü kursundasınız. Bu kursta, proje yaşam döngüsünün ikinci aşaması olan ... Enroll for free.

Course 4: Projeyi Yürütme: Projeyi Hayata Geçirme
- Offered by Google. Google Proje Yönetimi Sertifika Programı’nın dördüncü kursundasınız. Bu kurs proje yaşam döngüsünün yürütme ve kapanış ... Enroll for free.

Course 5: Çevik Proje Yönetimi
- Offered by Google. Google Proje Yönetimi Sertifika Programı’nın beşinci kursundasınız. Bu kurs Scrum çerçevesi dahil olmak üzere Çevik Proje ... Enroll for free.

Course 6: Bitirme Projesi: Proje Yönetimini Gerçek Dünyada Uygulamak
- Offered by Google. Google Proje Yönetimi Sertifika Programı'nın bitirme kursunda proje yönetimine dair şimdiye kadar edindiğiniz tüm bilgi ... Enroll for free.

Courses

Taught by

Google Career Certificates

Reviews

Start your review of Google Proje Yönetimi

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.