Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Coursera

Учительський коучинг: сприяння розвитку сталих змін

Match Teacher Residency via Coursera

Overview

Prepare for a new career with $100 off Coursera Plus
Gear up for jobs in high-demand fields: data analytics, digital marketing, and more.
Дізнавайтеся та практикуйте стратегії вчительського коучингу, щоб сприяти значущим і сталим змінам у викладанні шкільних педагогів.

Українською курс було перекладано та адаптовано командою громадської організації "ЕдКемп Україна". Дякуємо також за допомогу компанії "Лінгвіст".

Syllabus

  • Ключові переконання
    • Лекції Модуля 1 ознайомлять учасників/-ць Резиденції учителів/-ок Match (курсів підвищення кваліфікації) з ключовими переконаннями про тренування вчителів/-ок. Ми обговоримо ключові варіативні складові, залучені до побудови «ефективного» тренування, що як результат приведе до довготривалих змін у практиці вчителя/-ки та зрештою більш ефективного навчання у класі. Ми рекомендуємо починати вивчення матеріалу з перегляду відеозаписів лекцій, а потім переходити до супровідного читрання. Після цього Ви маєте відповісти на питання тесту, який є підсумковим оцінюванням і дозволяє Вам продемонструвати рівень засвоєння матеріалу Модуля 1.
  • Спосіб мислення
    • Лекції Модуля 2 ознайомлять наших слухачів з першою варіативною складовою Формули ефективного тренування – Тягарем фіксованого способу мислення. Ми використовуємо працю Керол Двек, щоб пояснити, наскільки сильно спосіб мислення вчителя/-ки може впливати на ефективність втручання тренування (коучингу). У Модулі 2 також запропонуємо стратегії для подолання поширених прикладів поведінки, яка асоціюється з Фіксованим способом мислення – переконанням, що людина не може покращити окрему навичку. Ми також продемонструємо, що боротьба з такими прикладами поведінки може допомогти вам сприяти розвитку Мислення зростання, оптимістичного ставлення й інвестування у вдосконалення себе та своєї праці.
  • Бачення навчання
    • Модуль 3 пояснює другу варіативну складову в нашій формулі – Ясність бачення навчання – ступінь, до якого тренер/-ка та вчитель/-ка домовляються і можуть спілкуватися ефективно про те, з чого складається гарне навчання. Ця змінна є ключем у розробці спільної мови, постановці цілей і зберіганні актуальності в контексті коучингу. У той час, як існує безліч роздумів про те, як виглядає гарне навчання, цей тиждень також познайомить учасників/-ць з баченням оптимальної класної культури, що спрямоване на учня / ученицю, від Школи підвищення кваліфікації Match (the Match Teacher Residency). Перед тим, як дивитися відео «Кракен», натисніть на сторінку з читанням, щоб завантажити PDF версію нашої рубрики для використання її як керівництва з перегляду.
  • Зворотний зв'язок
    • Лекції Модуля 4 заглиблюються в тонкощі останньої складової нашої формули, а саме – Якість зворотного зв'язку. Під час цього Модуля учасники й учасниці зможуть дізнатися, як побудувати ефективну тренувальну зустріч на основі протоколу, який використовується тренерами/-ками-методистами в нашій школі підвищення кваліфікації учителів/-ок. Перед переглядом другого відео на цьому тижні зробіть паузу, щоб завантажити наш шаблон сесії тренінгу зі сторінки з текстами для читання. Ви можете використовувати його як керівництво для перегляду під час перегляду «Тренувальної сесії».
  • Анотація завдання
    • Час підсумкового іспиту! Ви дізналися багато нового про те, як полегшити процес ефективного тренування вчителів/-ок, і тепер настав час, щоб показати, що Ви знаєте. Ви можете знайти рубрику із завданням на сторінці з текстом для читання. Коли Ви ознайомитеся з параметрами завдання, увімкніть відео лекції цього тижня, яке Ви будете використовувати для виконання завдання.

Taught by

Mr. Orin Gutlerner

Reviews

Start your review of Учительський коучинг: сприяння розвитку сталих змін

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.