Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Udemy

C# İle Geleceğin Yazılımcıları

via Udemy

Overview

Yazılım Dünyasına Merhaba Deyip Kalıcı Misafir Olmak İsteyenler İçin Hazırlanmıştır

What you'll learn:
  • C# Dilinin Temelleri ve Katmanlı Mimari Kullanımı
  • SQL Veri Tabanı Kullanımı ve Programla Bağlantısını Kurma
  • Github ve Bitbucket'ta Proje Paylaşımı
  • Kullanıcı Dostu Uygulamalar Geliştirme
  • Takım Çalışması Yapabilme

C# İle Siyah Ekranda Bir Metin Görerek Başlayacağız. Kursa Başladığınızda Metni Yazdıran Bir Yazılımcıyken Zoru Başarıp Kursu Bitirdiğinizde Pencerelere Renk Veren ve İsmini İmza Olarak Atan Bir Mimar Olacaksanız.

C#, Microsoft’un .NET Framework platformu için geliştirmiş olduğu yeni nesil nesne yönelik programlama (OOP - Object Oriented Programming) dilidir. C# yapısı itibari ile diğer OOP dillere göre daha kolay, esnek ve taşınabilir olması bakımından ön plana çıkmaktadır.

Yazılımcıların, Web ya da Windows ortamında çalışacak programlar geliştirebilmeleri için öncelikle nesne tabanlı bir programlama dilini iyi derecede kullanmaları gerekir.

Bu bağlamda eğitimin amacı, katılımcıların C# programlama dilinde .NET mimarisini ile temel programcılık becerilerini kazanmalarını ve .NET Framework platformunda nesne tabanlı program geliştirme becerisini edinmelerini sağlamaktır. NET Framework platformunda en çok kullanılan dillerinden olan C#, bu eğitimde temelden başlayıp ileri seviyeye kadar ele alınmaktadır. Eğitim, Visual Studio.NET 2019 kullanılarak anlatılmaktadır.

Dersleri Kod Yazarak Geçirmeyeceğiz. Beraber C# Yapısının Mantığını Anlayıp Kendi Yorumumuzla Birlikte Uygulamalar Tasarlayacağız. Yazılım Mühendisliği Sizin İçin Kartvizite Yazılan Havalı Bir Kelime Değil Bir Düşünme Biçimi Olacak. Aklımızdaki Görüntüyü Ekranımıza Yansıtacağız.

Basit Bir Hesap Makinesi Üretiminden Uzak Veri Tabanlı Örneklere Kadar Birçok Projeyi Beraber Tasarlayıp, Fikir Üreteceğiz. Yaşınız veya Eğitim Durumunuz Önemli Değil. Kendinize Değer Katmak İsteyin ve Başlayın. Öğretmek İçin Hazır Bir Şekilde Bekliyorum

Taught by

Serdar Yılmaz

Reviews

4.7 rating at Udemy based on 191 ratings

Start your review of C# İle Geleceğin Yazılımcıları

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.