Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Udemy

Microsoft Small Basic ile Programlama

via Udemy

Overview

Yeni Başlayanlar İçin Small Basic Programlama Eğitimi

What you'll learn:
  • Yazılım geliÅŸtirme bilgi ve becerisi kazanmak
  • Adım adım program yazmak
  • Analiz, tasarım ve test etmek

Gençler için içerik

Udemy şu anda reşit olmayan öğrencileri destekleyecek şekilde kurulmamıştır. Reşit olma yaşının altındaki kişiler (örneğin, ABD'de 13 veya İrlanda'da 16) hizmetleri kullanamaz. 18 yaşın altında ancak reşit olma yaşının üzerinde olanlar, hizmetleri yalnızca bir ebeveyn veya velinin hesabını açması, kayıt işlemlerini gerçekleştirmesi ve hesap kullanımını yönetmesi durumunda kullanabilir.

Teknolojiyle daha iç içe yaşayacağımız geleceğe doğru ilerlerken çocuklar ve gençlere yönelik bu konudaki uygulamalar da gelişiyor ve sayıları gittikçe artıyor. Merak eden ve öğrenmeye açık maker çocukların internet üzerinden bilgisayar programlamayı keşfedebileceği harika bir eğitimi sizlerle paylaşıyorum.

Gelişen teknolojilerdeçocuklara programlamaeğitimi vermek artık kaçınılmaz oluyor. Peki Çocuğa öğretilecek ilk programlama dili ne olmalıdır? Bu soru eskiden önemli bir tartışma konusuydu.Basic, Pascal, Fortran ya da C diliningerek görsellik açısından, gerekse kodlama zorluğundan dolayı çocuklara öğretilmesizordur.

Bunun içinSMALL BASIC,çocuklarınalgoritmaoluşturma yeteneklerini eğlenceli bir yol ile öğrenmelerini ve programlamageliştirmelerinihedefler. Böyleceçocuklar, bilgisayar programlarının arka planda nasıl çalıştıkları hakkında bilgi sahibi olurlar ve onları geliştirmeyi öğrenirler.

Bilgisayar Programlaması, programlama dilleri kullanılarak, bilgisayar yazılımlarının oluşturulması süreci olarak tanımlanır.

Small Basic, programlamayı yeni başlayanlar için son derece kolay, anlaşılır ve eğlenceli hale getirmek üzere tasarlanmış olan bir programlama dilidir. Small Basic’in amacı, engeli aşağıya çekmek ve şaşırtıcı bilgisayar programlaması dünyasına bir atlama taşı olarak görev yapmaktır.

Taught by

Kodlama Saati

Reviews

4.7 rating at Udemy based on 142 ratings

Start your review of Microsoft Small Basic ile Programlama

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.