Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Udemy

C++ | Yeni Başlayanlar İçin Nesne Yönelimli Programlama

via Udemy

Overview

C++ ve Nesne Yönelimli Programlama

What you'll learn:
  • Kursumuzda size öğrencilere C++ yı daha önce hiçbir ön bilgi gereksinimi duymadan en ince ayrıntısıyla herkesin anlayabileceği tarzda anlatılmıştır.
  • Aklınıza takılan herhangi bir soruda 7/24 mesaj ile iletişim halinde olacağız.
  • Anlatımlı örnekler, C++ ve Nesne Yönelimli Programlama hakkında size yardımcı olacak siteleri ve örnek kaynaklarını da size sunmaktayız.
  • Kursumuz C++ ve Nesne Yönelimli Programlamayı anlatmaktadır.
  • Örneklendirmeler olarak devamlı olarak güncellendirilecektir.
  • Visual Studio editörünün kurulum anlatımı vardır isterseniz onun kurulumunu sağlayabilirsiniz.
  • Ve önemlisi herkesin anlayabileceği başlangıç seviyesinden ileri seviyeye sürekli güncellenerek daimi olarak size ekstra örnekler sunmaktadır.

Sevgili öğrencilerimiz, kursumuz ile C++ ve Nesne Yönelimli Programlamayı herhangi bir ön bilgin olmadan en ince detayına öğreneceksiniz . Her zaman iletişimde olacağız ve birçok örnek anlatımının yanı sıra sizin dilediğin kadar örnek bulabileceğiniz siteler ve kaynaklar ile kendinizi geliştirmenizi sağlayacağız. Kursumuz anlatım olarak ve örneklendirmeler olarak tamdır sizin gelişiminiz için örnek bakımından sürekli olarak zenginleştirilerek güncellenecektir. Aklınıza herhangi bir yazılım hakkında soru, kurs içeriği, kurs konuları, C++, Nesne Yönelimli Programlama veya yazılım gelişiminiz hakkında sorunuz olduğunda mesaj atarak sorunlarınızın giderilmesini sağlayacağız. Kursumuza başlamadan önce eğer bir editörünüz yoksa ilk video da Visual Studio editörün kurulumu anlattık oradan kurulumu sağlayabilirsiniz. Bu kursumuz da C++ ve Nesne Yönelimli Programlamayı herkesin anlayabileceği şekilde başlangıç seviyesinden alarak anlattık. Yapmanız gereken kursu belirlenen sırada tamamlayıp örnekler ile pekiştirip elinizi kod yazımı ve zihnini algoritma olarak soğutmamanız. Kursumuz devamlı olarak güncellenecek ve örnek bakımından zenginleştirilecektir. Mesajlarınız, geri dönütleriniz, yorumlarınız ve anket bilgileriniz dikkate alınarak anlamadığınız yerleri daha detaylı anlatarak anlamanızı kolaylaştıracağız ve örnekler ile yazılım bilginizi pekiştireceğiz. Kursumuzun herhangi bir ön koşulu yoktur. Yazılıma ilginiz yeterlidir. Kursumuz bütün yazılım meraklılarına seslenmektedir. Yazılımı geleceğin ışığı olarak görerek ilgilenip öğrenmelisiniz. Kod yazarken asla pes etmeden sabırla yazmalısınız. Kurs içeriği olarak zengin ve anlatımdaki örneklendirmeler ile C++ ve Nene Yönelimli Programlama hakkında herhangi bir konuda tereddüt duymayacaksınız. Her daim yanınızda olacağız.

Taught by

Sefa Kerem Koçakoğlu

Reviews

4.3 rating at Udemy based on 104 ratings

Start your review of C++ | Yeni Başlayanlar İçin Nesne Yönelimli Programlama

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.