Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Udemy

1 Günde 10 Günlük İş Bitirin: Herkes için Zaman Yönetimi

via Udemy

Overview

Zaman Yönetimi ile Az Zamanda Çok İş Bitir. Düzenli, Planlı ve Verimli Ders Çalışmayı Öğren.

What you'll learn:
  • Zaman yatırım analiziyle zamanınızın ne kadarlık kısmıyla başarılı bir yatırım yaptığınızı analiz edin
  • Beynimizin zaman algısını öğrenerek neden bazen yavaş veya hızlı aktığını ve bu algıyı yönetmeyi öğrenin
  • Hedefe giden yolda her adımınızı planlayarak iş bitirmeye dayalı plan yapmayı öğrenin
  • Striyatum'u aktive etmeyi yani bir işe başlamayı bilimsel mantığına dayanarak öğrenin
  • Zaman yönetimi konularında beynin işleyişini kavrayarak maksimum verimle çalışmayı nedeniyle beraber öğrenin
  • Duygusal zeka teknikleri kullanarak modunuzu yükseltin ve daha verimli çalışın
  • Kendinize ve etrafınıza meydan okuyarak daha verimli çalışmaya teşvik edin
  • Beynin 3 temel ihtiyacı olan besin, su ve uykuyu verimli kullanarak çalışma yapın
  • Neden işleri ertelediğinizi öğrenerek kendinize özel çözüm üretmeyi öğrenin
  • Parkinson yasasıyla her işe son tarih vermeyi ve iş bitirici olmayı öğrenin
  • Alışkanlık ve rutinler oluşturarak çalışma saatlerinin verimini arttırın
  • Bildirimlerin görünmeyen zararlarını keşfederek önlemler alın
  • Zaman yönetimindeki en iyi üç asistanı etkili kullanarak verimliliğinizi katlayın (Takvim, yapılacaklar listesi, not alma)
  • Çok yönlü çalışma ve kararsızlığın olumsuz etkilerini kavrayarak önlemleri keşfedin
  • Hedefler, rutinler ve haftalık plandan yararlanarak kendinize özel plan yapın
  • Ölü vakitlerinizi faydalı işlerle doldurarak görünmeyen vakitlerinizi değerlendirin
  • 80/20 kuralına dayanarak işin veya hedefin asıl sonuca hizmet eden %20'lik yönlerini bulun
  • Uygulama videolarının yardımıyla teoride takılıp kalmayarak yöntemleri hayatınıza geçirin

*Udemy Üzerinde En Çok Beğeni Alan Türkçe Hızlı Okuma, Hızlı Öğrenme Kursu Eğitmeninden*

10.000+ Öğrenci

Öğrencilerimizden Gelenler:

"Anlatış biçimi ve örnek bağlantıları ile harika bir deneyim sunuyor. Günlerdir iş ve yaşam konusunda sıkıntılar yaşarken, özgüvenimin düştüğü bu günlerde eski motivasyonumu geri kazandırdı. Motive olma konusunda çok güç biri olduğum için kendisine teşekkür ederim. İyi ki bu eğitimi almışım dediğim sayılı bir eğitim."

Kadir Turan


"Uzun zamandır böyle bir eğitim arıyordum hocamız güzel konulara değinmiş özellikle büyük hedefi olan insanlar için harika bir kurs"

Serhat Kaçmaz



Zamanımızın en değerli sermayemiz olduğunu biliyoruz. Peki gerçekten hak ettiği değeri veriyor muyuz?Zaman sermayemize bir yatırımcı gibi yaklaşarak boşa giden her zamanımızı ve yatırım yaptığımız işleri yeterince sorguluyor muyuz?


Hedeflerimiz, hayallerimiz ancak zamanın doğru kullanılmasıyla gerçekleşebilir. Her birimizin günde 24 saati olmasına rağmen kimimiz dünyayı değiştirirken kimimiz harekete dahi geçememektedir. Zaman yönetimi, beynimizi ve vücudumuzu anlama yeteneğidir. İşleri neden ertelediğimizi, vücudumuzun çalışmaya verdiği tepkileri öğrenerek dikkatimizi ve enerjimizi doğru saatlere doğru şekilde aktararak her gün saatler kazanabiliriz.


Zaman yönetiminin gerçek önemi uzaktan bakıldığında anlaşılamamaktadır çünkü zaman yönetimi konularını öğrenmedikçe yanlış yaptığımızı fark etmeyiz. Dışarıdan gözüken, herkesin benzer şekilde çalıştığıdır. Bu yüzden çalıştığımız zaman, en iyi şekilde çalıştığımız algısına kapılırız. Çalışmak istemediğimiz veya isteksiz çalıştığımız zamanlarda da bu probleme bir çözüm aramadan doğal bir tepkiymiş gibi davranırız. Aslında, çalışma hayatımızda onlarca hata barınıyor ve bunları çözerek zaman kazanabiliriz, verimli çalışabiliriz. Bu problemleri duyduğumuz zaman hatalarımızın farkına varabiliriz.


Zaman Yönetimi kursumuz uzun vadeli planlardan gündelik yaşama kadar hayatımızı etkileyen konuları inceleyerek zaman kaybettiren problemleri saptıyor. Bu problemlerin nedenlerini kavrayarak bilimsel ve test edilmiş çözümler veriyor ve zaman kazanmamızı sağlıyor. Öğretilenlerin lafta kalmaması adına uygulama videolarıyla destekliyor ve kursiyeri aksiyona geçmeye teşvik ediyor.


Kursu bitirdiğinizde zaman yatırımı yapmayı, beyninizin ihtiyaçlarını anlayıp ona göre çalışmayı, modunuzu yönetmeyi ve çok daha fazlasını görmüş olacaksınız. Doğruluğu kanıtlanmış tekniklerle her işe zorlayıcı bir son tarih vermeyi, her hedefiniz için detaylı ve gerçekçi plan yaparak aksiyona geçmeyi öğreneceksiniz. Bu sayede, az zamanda çok iş yapmayı, en kısa zamanda hedefe gitmek için mantıklı bir yol çizmeyi, planlarınızı ve yaptığınız işleri analiz ederek en verimli hale getirmeyi öğrenmiş olacaksınız.


Kursta 39 ders, 10 uygulama ve 7 test bulunuyor. Her ders, bilimsel çalışmalara ve testlere dayanmaktadır. Doğruluğunu teyit için birçok kaynağın yanında uygulama videolarının desteğiyle kendi hayatınızda deneyerek de yararını test edebiliyor olacaksınız.


Şimdiye kadar yapılan zaman yönetimi kursları işinizi planlı yapın, ara verin tarzı basit ve neredeyse herkesin birkaç şey duyduğu bilgilerden oluşmaktaydı. Bu kurslarda verimlilik için aldığımız tavsiyelerin nedenini öğrenemiyorduk dolayısıyla daha kolay unutuyor ve kendimize göre yorumlayamıyorduk. Kursumuzda, zaman yönetimi, iki temel açıdan farklılık ile çok daha verimli ve uygulanabilir hale geldi. Birincisi, her teknik ve tavsiyenin arkasındaki mantığı da anlatarak daha iyi öğrenilmesini ve gerektiğinde yorumlanabilmesini sağladık. İkincisi de pratikler ekleyerek sadece teoride kalmayıp yöntemin hayata geçmesini sağladık.


Kurs konularını kısa ve öz bir şekilde anlatarak kısa süreye çok fazla konuyu sığdırmış olduk. Böylece zaman yönetimini anlatırken kursiyerin zamanını en verimli ve etkili şekilde kullanan bir iş ortaya çıkardık.


Neden Zaman Yönetimi Eğitimimizin Online Kurs Olması Daha Avantajlı?

  • Hazırlanan videolar için günlerce çalışma yapılıyor ve en ufak seslendirme hatası dahi düzeltiliyor. Konuşulan kelimeler ve cümleler defalarca kontrol ediliyor. Dolayısıyla, izleyiciye en kısa sürede en fazla bilgi verilmiş oluyor. Bir eğitim merkezinde 10 saatte verilen bilgi online kurs ile dakikalar içinde ve hatasız olarak veriliyor.


  • Güncellemeler ile kursa gelen yeniliklere ücretsiz olarak ulaşılabiliyor ve kursiyerlerin geri bildirimleriyle devamlı güncelleniyor, iyileştiriliyor.


  • Fiyat olarak birçok eğitim merkezine kıyasla bedava sayılacak bir ücrete sunuluyor.


  • Kurs katılımcılarının yorumlarıyla kursun yararlılığına emin olunabiliyor.


  • Satın aldıktan sonra saniyeler içinde kursa başlanılıyordolayısıyla eğitim merkezindeki gibi bekleme süreleri bulunmuyor.


  • İzleyici daha eğlenceli vakit geçiriyor çünkü dersler animasyon, hareketli yazılar ve görseller ile anlatılıyor.


  • Öğretilen bilgilerin kaynaklarının da paylaşılmasıyla internet üzerinden bilgilerin doğruluğu ve güvenilirliği doğrulanabiliyor.


  • Soru&cevap bölümü ile herhangi bir zamanda eğitmenden birebir yardım almak mümkün oluyor.




Kursa ilgi duyduğunuz ve incelediğiniz için teşekkür ederim. Öğrendikten sonra çalışma hayatınızı daha verimli hale getirecek yöntemleri en doğru bir şekilde öğrenmeniz için elimden geleni yapmaya hazırım.


Her türlü sorunuz, öneriniz için bana ulaşmaktan lütfen çekinmeyin. (Instagram: @wabyilmaz)


Hala kararsızsanız ücretsiz derslerimizi izleyebilir ve ardından zamanınızı kontrol altına almaya karar verirseniz kursu satın alabilirsiniz.

Kursu bir kez satın aldığınızda sınırsız erişim hakkına sahip oluyorsunuz. Yani bütün gelecek güncellemeler de dahil olmak üzere bütün derslere sınırsız ve süresiz erişim sağlayabiliyorsunuz.

Taught by

Abdullah Yılmaz

Reviews

4.5 rating at Udemy based on 3502 ratings

Start your review of 1 Günde 10 Günlük İş Bitirin: Herkes için Zaman Yönetimi

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.