Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Udemy

Özel Ders Formatında Sıfırdan Zirveye İngilizce Eğitim Seti

via Udemy

Overview

Platform üzerindeki ''En Sistemli'' İngilizce Kursu ile ''Özel ders alır gibi'' İngilizce öğrenin, anlayın ve konuşun!

What you'll learn:
  • Özel ders alır gibi sıfırdan (Beginner) üst düzeye (Advanced +) tüm İngilizce konularını öğreneceksiniz.
  • Kursu bitirdiğinizde; Rahatlıkla İngilizce konuşabilecek ve anlayabileceksiniz.
  • Üst düzey gramer bilgisinin yanında ; Kelime, Konuşma, Yazma ve Anlama yeteneklerinizi de geliştirebileceksiniz.
  • ''Ödev ve Görev'' sistemiyle öğrendiklerinizi anında uygulayabileceksiniz.
  • İngilizce Öğrenme Tekniklerini öğrenecek ve bu sayede ''doğru'' ve ''tam'' İngilizce öğrenebileceksiniz.
  • Akıcı İngilizce konuşmanın sırlarını keşfedeceksiniz.
  • İngilizce kelime bilginiz maksimum düzeye ulaşacak.
  • Yabancılarla istediğiniz gibi iletişim kurabileceksiniz.
  • Dizi ve Filmleri altyazısız izleyebilecek, İngilizce kitapları orjinal dilinde okuyabileceksiniz.
  • YDS - YÖKDİL - TOEFL gibi sınavlardan yüksek puanlar alabileceksiniz!
  • Sınav sistemi ile kendinizi ve öğrendiklerinizi sürekli test edebileceksiniz.

Kasım 2023: Özel Ders Formatında Sıfırdan Zirveye İngilizce Eğitim Seti 2.0 versiyonuna güncellenmiştir.

- Ana videolar tamamen yenilendi.

- Yeni eğitimler eklendi.

- Ses sorunları giderildi.

- Yapılan ufak tefek hatalar düzeltildi.

- Bazı kelimelerdeki yanlış telaffuzlar düzeltildi.

- Video içerikler genişletildi.

- Sık sorulan sorular ve sıkça hata yapılan konulara ek kısımlar konuldu ve/veya özel dersler eklendi.

- Öğrencilerimden gelen talepler üzerine; ders kaynaklarımın tamamı videolarda paylaşıldı.

Kısaca; çok daha iyi bir kurs deneyimi yaşamanız için kurs modernize edildi ve mümkün olan en yüksek kaliteye yükseltildi.

Kasım 2021 - GÜNCELLEME:

Ekstra ve faydalı eğitimler; İngilizce efektif CV oluşturma, Kurumsal e-mail yazma, İngilizcede doğru bilinen yanlışlar vb. önemli eğitimler opsiyonel olmak üzere eklendi.

- Bazı düzeltmeleri yapıldı.

- En sık sorulan sorular ''Öne Çıkan Soru'' olarak ayarlandı.

Ekim 2020- GÜNCELLEME:

Öğrencilerimizin en çok takıldığı ve hata yaptığı konular analiz edilerek bu konuların her birine ''püf noktaları ve sıklıkla yapılan (ve yapılmaması gereken) hataları gösteren makale dersler'' eklendi. Yapılan hatalarda büyük bir düşüş sağlandı.

Mart 2020- MEGA GÜNCELLEME!! :

  1. Temel konular (personal pronouns, yaş, isim, hal hatır, günler aylar vs. tamamen sıfır konular) bir kısım öğrencilerimizin istekleriyle eklendi.

  2. İngilizce noktalama işaretleri

  3. Grammar güncellemeleri; perfect modals, tense agreement, the indefinite pronouns (anbody, somebody vb.), tag questions vb.

Ocak 2020 - GÜNCELLEME! Öğrencilerimizin talepleri üzerine sınavların videolu çözümleri eklendi.

Ekim 2019 - GÜNCELLEME - 250 + adet ''Phrasal Verbs'' (Öbek fiiller) İngilizce açıklamaları ve örnekleriyle birlikte kaynaklara eklendi.

Mart 2019 - BÜYÜK GÜNCELLEME! - ''Sınav Sistemi'' geldi. Bundan böyle öğrencilerimiz bitirdikleri her bölümden sınav olacak ve ne kadar ilerleme kaydettiklerini sınav sonu raporu ile görebilecekler.

Kasım 2018 - GÜNCELLEME! - Nokta atışı eğitimler bölümü eklendi; Türkçe düşünmeye son!

Temmuz 2018 - GÜNCELLEME! Derslere alıştırmalar eklendi, hata düzeltmeleri yapıldı.


İngilizce öğrenmek istiyor ancak aklınızda ''Nasıl yapacağım, nereden başlamalıyım? Neler öğrenmeliyim?'' gibi sorular mı var? İzin verin size yardım edeyim; hem de başka hiç kimsenin yapamayacağı bir şekilde!

İngilizce kursuna veya yurt dışına gitmeden, özel derslere avuç dolusu paralar dökmeden, evinizin konforunda, sıfırdan İngilizce öğrenmek ister miydiniz? Eğer cevabınız ''Evet'' ise; sizi Türkiye'nin ilk ve tek ''Özel Ders Formatında İngilizce Eğitim Seti'' ile tanıştırmak isterim.

Bu eğitim seti; her yaştan öğrencilerin sıfırdan başlayarak üst düzey gramer bilgisinin yanında, kelime öğrenme - yazma - dinleme (anlama) ve konuşma gibi bütün becerilerini aynı anda geliştirebilmesi için uzmanınca özel olarak hazırlanmış ''tam'' bir online İngilizce kursudur. Bu sette anlatılanları uygulayıp İngilizce öğrenememe gibi bir ihtimaliniz dahi yoktur!

İngilizce Öğrenmek İçinNeden Bu Eğitim Setini Tercih Etmeliyim?

Özel Ders Formatı: İlk bilmeniz gereken şeykursun özel ders formatında olduğudur. Yani binlerce TL ödeyeceğiniz özel dersler size ne verebilirse bu eğitim seti size aynısını, hatta daha fazlasını verebilir.

-Nedir Bunlar?

  • Online ve seviyelere ayrılmış kurs: İngilizce bilginize göreİstediğiniz seviyeden başlayabilir, dilediğiniz kadar ileri-geri tekrar yapabilirsiniz.

  • Hedefe odaklı kalitelieğitimler. (Aşağıda bölümlerimizi inceleyerek kendiniz görebilirsiniz.)

  • Ödev ve görevlerle sürekli olarak öğrenci takibi ve unutmaması için yönlendirme.

  • Konu anlatımlarının yanında öğrenme sürecinizi hızlandıracak bir takım teknikler ve tavsiyeler.

  • Konuşma ve yazma pratiği yapabilme imkanı (ilerleyen seviyelerde)

  • İstediğiniz zaman soru sorabilme, akıl danışabilme ve yeni eğitim videosu talebinde bulunabilme imkanı

  • Ve çok daha fazlası...

Planlı - Programlı Öğretim ve Sistematik Yaklaşım

Neyi, ne zaman öğrenmeliyim, nasıl ilerlemeliyim derdine son! Uzmanı tarafından hazırlanmış ve yıllarca denenmiş; planlı ve programlı bir eğitim seti. Bu set içerisinde asla gelişigüzel ve karışık anlatılmış konular bulamazsınız. Bütün eğitimler belli seviyelere göre verilmiştir; bölümler kendi arasında ve dersler kendi içinde sistematiktir. (seviyeye uygun-sıralı- birbirini destekler ve geliştirir nitelikte)

Not: Sistematik öğretim; birçok eğitim seti tarafından göz ardı edilen bir durumdur, çünkü karışık anlatmak çok kolaydır! Ancak karışık veya öğrencinin neyi nerede öğreneceğini seçmesi gereken setlerle başarıya ulaşmanız çok zordur. Çünkü bu planı yapabilecek bir öğrencinin eğitim setlerine zaten ihtiyacı yoktur!

(Güncelleme) Sınav Sistemi: Her bölümde yer alan sınavlarla kendinizi sürekli olarak test edebilecek ve verdiğiniz cevaplara göre sınav sonucunda ''Öğrendiklerinizi ve eksik olduğunuz konuları'' rapor olarak alabileceksiniz.

Not: İsterseniz sınav sistemini ''Seviye Tespit Sınavı'' olarak da kullanabilir ve sizin için en doğru seviyeden kursa başlayabilirsiniz. (sıfırdan başlamak istemiyorsanız.)

Bütünsel Yaklaşım:

Gramer anlatmak bir İngilizce Öğretmeni için dünyanın en kolay şeyidir! Benzor olanı tercih ettimve üst düzey gramer eğitimlerinin yanı sıra eşit derecede öneme sahip ''Kelime, anlama, dinleme, okuma, yazma, konuşma'' gibi becerilerini de nasıl geliştireceğinizi seviyelere bölüp anlattım.

Ödev ve Görev Sistemi

Uygulamadığınız hiçbir bilgiyi tam olarak öğrenemez ve bir süre sonra unutursunuz. Ödev ve görevler sizlere öğrendiklerinizi uygulama ve pratik yapma imkanı verecektir.

  • Ödev Sistemi: Öğrendiğiniz gramer konularını (ve ara konuları) her bölümde en az 1 tane olmak şartıyla toplu olarak kullanmanızı ve pratik yapmanızı sağlar.

  • Görev Sistemi: Gramer konularının dışında kalan becerilerinizi (konuşma, kelime, anlama gibi) geliştirmeniz için her bölümde sizlere verilen ve teknolojiden oldukça faydalandığımız uygulama sistemi.

Gerekli Tüm Gramer Konuları ve Püf Noktaları:

Eğitim setimizde gerekli görülen bütün gramer konuları ''seviye bazlı'' ve ''sistematik'' olarak verilmiştir. Ayrıca eğitim videolarının sonunda ufak tekrarlar ve esas noktaların öğretildiği ''Püf noktalar'' bölümleri bulacaksınız.

Ara Konular & Pratik İngilizce Konuları Serisi:

Gramer konularının dışında kalan arakonuları: sayılar, saatler, hava durumu, evin bölümleri, mesleklervb. ve Pratik İngilizce konularını (gezi ingilizcesi, alışveriş, yer yön sorma, günlük konuşma kalıpları vb.) bulacağınız ara bölümlerdir.Bu ara konular yine bölümlere 'kolaydan zora' doğru paylaştırılmış ve böylece olası eksik öğrenmenin veya 'atlamanın' önüne geçilmiştir.

Başka Hiçbir Kaynağa İhtiyacınız Yok!

Bu eğitim seti sizden ekstra bir kaynak kullanma talebinde bulunmaz. Başka bir materyal gerektiğinde en basit haliyle interneti kullanmayı öğreneceksiniz. (Alıştırma, test, kelime vb.)

% 100 Müşteri Memnuniyeti ve 30 Gün Para İade Garantisi

Eğitim setimiz % 100 müşteri memnuniyetini garanti eder. Eğer memnun kalmazsanız ürünü 30 gün içinde sorgusuz-sualsiz iade edebilir ve ödediğiniz ücretin tamamını geri alabilirsiniz. Yani, hiçbir riskiniz yoktur!

Kısaca; Temel olarakgramer konularını öğrenme, İngilizce yazabilme, anlayabilmeve konuşabilmeadına sizin için her şey, garantili olarakTEK BİR SETTE hazır durumdadır. Tek yapmanız gereken harekete geçmek!

Not: Aşağıda açık bırakılan eğitim videolarını izleyerek setin sizin için doğru bir tercih olup olmayacağına karar verebilirsiniz. Açık videolara ulaşmak için bölüm başlıklarına tıklamanız yeterlidir.

Taught by

Serdar Hoca

Reviews

4.6 rating at Udemy based on 72477 ratings

Start your review of Özel Ders Formatında Sıfırdan Zirveye İngilizce Eğitim Seti

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.