Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Udemy

İngilizce İnteraktif Günlük Konuşma Eğitim Seti

via Udemy

Overview

İlk dersten itibaren pratik odaklı, sıfırdan ileri seviye, farklı bir teknikle İngilizce öğrenme ve konuşma kursu!

What you'll learn:
  • Alanında uzman akademisyenlerin de katkılarıyla hazırlanmış yılların birikimi bu video setle, farklı bir teknik ve metotla rahatlıkla İngilizce konuşacaksınız.
  • Tamamen interaktif, karşınızda bir eğitmen var gibi pratik yaparak, sıfırdan ileri seviyeye İngilizce öğreneceksiniz.
  • Bu video setiyle, gramere boğulmadan, eğlenerek, yurt dışında rahatlıkla seyahat edebilecek seviyede eğitim alacaksınız.
  • Ödevsiz, İngilizcenin kolaylıkla konuşulabileceğini, ilk derslerden itibaren hissedeceksiniz.
  • Günlük hayatta ihtiyacınız olan bütün kalıp ve kelimeleri öğreneceksiniz.
  • Her konu öncesinde o konuda geçen kelimeleri öğrenecek ve konuyu işlerken aynı kelimeleri kullanacağımız için kelimeler aklınızda kalacaktır.
  • Konuları işlerken ve bitirdikten sonra alıştırmalarla konuyu pekiştirecek ve konuyla alakalı bol bol pratik yapacaksınız.
  • Videolardan zaman ve konum fark etmeksizin ortamınız müsait değilse, dinleyerek te faydalanabileceksiniz.
  • Yabancılarla doğal bir şekilde konuşup rahatlıkla iletişim kurabileceksiniz.
  • Öğrenciyseniz derslerde daha aktif ve özgüvenli olacaksınız ve sınavlarda yüksek puanlar alabileceksiniz.

Ekim 2021 - GÜNCELLEME

  • Her konu sonuna, indirilebilir alıştırmalar eklendi. Bu alıştırmaları indirip, baştan sona, ister sözlü, isterseniz yazılı olarak pratik yapabilirsiniz. Hem dersi ne kadar anladınız onu görmüş olursunuz, hem de tekrar yöntemiyle konuşma seviyeniz ve hızınız artmış olur.

  • Farklı seviyelerden ’’Filmlerle Günlük İngilizce Konuşma Kalıpları – Spoken English’’ eklendi.

Eylül 2021 – GÜNCELLEME

  • Farklı seviyelerden ’’Filmlerle Günlük İngilizce Konuşma Kalıpları – Spoken English’’ eklendi ve eklenmeye devam edecek.


Ağustos 2021 – GÜNCELLEME

  • Conditionals – Koşul Cümleleri, Unless ve Wish Clause konuları eklendi.

  • Çok ilginizi çekecek ve çok yararlı olacağını düşündüğüm ‘’’Filmlerle Günlük Konuşma Kalıpları – Spoken English’’ eklemeyi planlıyoruz. Önizleme kısmından örnek videolara ulaşabilirsiniz.


İngilizceyi etkin bir şekilde öğrenme ve konuşma kursuma hoş geldiniz. Bu kurstan azami derecede faydalanmak için önizleme kısmından tanıtım videosunu dikkatli bir şekilde izleyip, dersler sırasında ve sonrasında yapılması gerekenleri yapmanız çok önemlidir.

Derslerimiz interaktif bir şekilde hazırlanmıştır bu yüzden derslerde siz de benimle beraber konuşmaya çalışın ve sizi konuşmaya teşvik ettiğim durumlarda derslere katılmaya çalışın. İnanın derslere katıldığınızda, ekstradan çalışmanıza gerek kalmayacak, bir süre sonra tekrar ettiğimiz kalıplar dilinize yerleşecek ve rahatlıkla konuşmaya başlayacaksınız.

Bu video setini sabırla ve aktif bir şekilde izleyip tamamlarsanız İngilizce konuşmaya ilk dersten itibaren başlayacağınızdan şüpheniz olmasın. Ayrıyeten her derste öğrendiğiniz kalıpları günlük hayatta yabancı biri bulamasanız bile yakınlarınızla veya kendi kendinize kullanmaya çalışmanız konuşma hızınızı artıracaktır.

Bu dersler sıfırdan ileri seviyeye adım adım belli bir mantık çerçevesinde hazırlanmıştır. Dersler, işin mantığını da anlatarak, tamamen konuşturmaya yönelik, alışılagelmişin dışında, farklı bir metotla anlatılmıştır.

Kelimeler anlattığım konuya uygun bir şekilde her dersten önce işlenmiş, daha akılda kalıcı olması için bu kelimeler konuyu işlerken de tekrar cümleleri içinde kullanılmıştır. Yine de aklınızda kalmıyorsa, kelime öğrenme stratejileri videomda anlattığım metotlarla kelimeleri rahatlıkla öğrenebilirsiniz.

İngilizceyi konuşmak için sadece yapı ve kelimeleri öğrenmemiz yetmiyor. Bir dilde çok iyi olsak ta bildiğimizi kullanmıyorsak, iletişim gerçekleşmemiş olur ve sadece o dilin hamallığını yapmış oluruz. İngilizceyi etkili bir şekilde konuşmak için özgüvenli olmamız ve en önemlisi hata yapmaktan korkmamamız gerekiyor. İngilizceye maruz kaldıkça, hata yapa yapa inanın doğru cümle kurmayı da ve akıcı konuşmayı da öğreneceksiniz.

İngilizce Öğrenmek İçin Neden Bu Eğitim Setini Tercih Etmeliyim?

Öncelikle bu kurs tamamen konuşturma odaklı ve alışılagelmiş öğrenme metotlarından farklı.

  • Dersi derste öğreniyorsunuz ve ekstradan ödev, alıştırma gereği kalmıyor.

  • Derslerin her anında pratik yapıyorsunuz ve tekrar yöntemiyle kelime ve kalıplar hafızada kalıcı hale geliyor ve doğal bir şekilde konuşuyorsunuz.

  • Günlük hayatta kullanılan bütün kalıp ve kelimeleri öğrenmekle kalmıyor, bunların günlük hayatta nasıl kullanıldığını görüyor ve ilk dersten itibaren pratiğe döküyorsunuz.

  • Dersler tamamen interaktif ve özel ders formatında olduğundan sizde dersler boyunca ister istemez derslere başlar başlamaz aktif katılımcı oluyorsunuz.

  • Dersler hem görsel hem de sadece işitsel olarak hazırlandığı için, ortamınız müsait olmasa bile, işte, trafikte, alışverişte, yürüyüş yaparken, kulaklıkla rahatlıkla derslerden faydalanabilirsiniz.

  • Bu dersler günlük hayatta ve okul hayatınızda ihtiyacınız olan bütün konuları içerdiğinden, ekstradan binlerce lira harcamanıza ihtiyaç bırakmıyor.

  • Dersler sürekli güncellenecek, zamanla yeni konular ve öğrenme teknikleri eklenecektir.

  • Her konuda istediğiniz zaman soru sorabilir, görüş ve taleplerinizi iletebilirsiniz.


Taught by

Tekin Hoca

Reviews

4.5 rating at Udemy based on 1040 ratings

Start your review of İngilizce İnteraktif Günlük Konuşma Eğitim Seti

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.