Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Udemy

İNGİLİZCE KURSU (TESOL DİPLOMALI İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ)

via Udemy

This course may be unavailable.

Overview

ORTA SEVİYE İNGİLİZCE KURSU

What you'll learn:
  • A' dan Z'ye Tüm İngilizce notlarım tek PDF'te
  • Bilinmesi gereken 3500 KELİME' de bu PDF in içerisindedir. (Yazılış okunuş ve anlamları dahil)
  • B1 ve b2 level kurlarının konularını işleyeceğiz.
  • Çeviriler yapacak farklı konular hakkında konuşma pratikleri yaratacağız.
  • Zorlanılan konulara değineceğiz.

Kursumuzun içerisinde gramer konuları anlatılmaktadır. Örnek cümleler mevcuttur. Bir çok konuya değindik ve değinmeyede devam edeceğiz. Elimden geldiğince fırsat buldukça yeni konular ekleyeceğim. Kursum İngilizce alanında kendini geliştirmek isteyen kişilere büyük artılar sağlayacaktır. Bir kişi sadece kurs ile kalmamalı kendisinde bol pratik yaparak sorular sormalıdır. Öğrenme sadece video izleyerek gerçekleşmez. Eğerki bir dil öğreniyorsanız bol bol cümleler oluşturmalı sorular sormalısınız. Dil öğrenmenin en önemli aşaması burasıdır. Bu asla unutulmamalıdır. Eğer ki siz elinizden gelen çabayı gösterirseniz arkadaşlar eminim ki videolar sizlere bir şeyler katacaktır. Sadece videoyu izleyerek öğrenme gerçekleşmez notlar almalı bol bol cümleler oluşturmalısınız.

Kursumuzun içerisinde:

Konu anlatımları

Örnek cümle videoları

Gramer anlatimlari ve tum bu gramer anlatimlara ek olarak kelime listesi birlestirilip bir ogrencinin ihtiyaci olacak tum konular tek bir pdf de kaynaklar kismindadir.

Dökümanları indirerek çeviriler yapmaya çalışmanız sonrasında takıldığınız noktalarda soru cevap kısmında sorularınızı mutlaka sormayı ihmal etmeyiniz. Hiç bir sorunuz yanıtsız kalmayacaktır. Bu konuda en ufak bir şüpheniz olmasın arkadaşlar.

Unutmayın arkadaşlar bir dil 1 ay gibi 2 ay gibi kısa bir sürede öğretilemez öğrenilemez. Öğrencinin çabasına bağlıdır tüm öğrenme süreci. Hangi eğitmen olursa olsun karşısınızda siz eğer dersten sonra bol tekrar yapmaz iseniz öğrenme gerçekleşemez.

Kursumuz sürekli güncellenecektir arkadaşlar. Sürekli yeni dersler eklenecektir. Konu anlatımları örnek cümle videoları ve daha nicesi sizlere sunulacaktır. İçerisinde bilgisayar üzerinde anlatımlar tahta üzerinde anlatımlar ipad üzerinde anlatımlar mevcuttur. Yeni videolar ise artık ipad üzerinden anlatılacaktır. Kursun saatini maksimum 50 saate çıkarmayı planlıyorum. Tabiki bu müsait olduğum her zaman yeni videolar çekeceğim anlamına geliyor. Kursu sürekli takipte kalınız ve yeni gelen mail bildirimlerini takip ediniz. Çünkü yeni derslerden bu sayede haberdar olacaksınız arkadaşlar.

Arkadaşlar kursu almadan önce sizlere söylemem gereken bazı şeyler var. Ben bu kursu 2020 martta oluşturdum. Bir yıl içinde çok fazla kitleye eriştim. Çok iyi yorumlarda aldım çok kötü yorumlarda aldım. Sizlere en mükemmel kurs burada diyemem. Bunu diyen zaten egosunu tatmin ediyordur. Çünkü mükemmellik kişiye göre değişir. Ben sadece başlarken elimde dandik bir bilgisayarla ders anlatmaya çalışarak başlamıştım bu yola. Video çekme konusunda tecrübesiz bir şekilde heyecanla yapılan hatalarla bu yola çıktım. Şuanda ise yıl 2021 ve ipad e sahip oldum. Bunu neden söylüyorum çünkü arkadaşlar sahip olduğum her iyi koşulu değerlendirerek sizlere daha kaliteli bir içerik sunmaya çalışacağıma bu yola çıktığımda söz vermiştim. Bir yıl geçti üstünden hala sözümün arkasındayım. En baştan sıfırdan üşenmeden ipad ile tüm videoları tekrar çekeceğim çünkü yoğun bir istek oldu bu yönde. Öğrencilerimin isteği her zaman benim için önemli oldu. Zamanında TESOL diploması alma sürecindeydim. Sırf bundan ötürü sen öğretmen değilsin diyende oldu. Vasat leş gibi anlatıyorsun diyende oldu. Emeğinize sağlık hocam çok faydalandım diyende oldu. Kendim Anadolu Üniversitesi "Kodlama" bölümünde okuyan bir öğrenciyim arkadaşlar. Bunun yanı sıra Uluslararası geçerliliğe sahip Oxford LTD akrediteli Tesol diplomalı bir öğretmenim. Belgemi aldım inanmayan arkadaşlar özelden mesaj atabilir belgemi iletebilirim. Referanslarımı sunabilirim. Bu açıklamaları neden yapıyorum çünkü sonuçta para verip bir kurs alacaksınız arkadaşlar. Herşeyi açıkca bilmelisiniz. Ben 40 saat kurs yapıp bir daha yüzüne bakmayacak bir eğitmen değilim. Bu kursun bir sonu olmayacak daima güncel olacak. İlk çektiğim videolarda duracak. Son çektiklerimde. Ama size söz veriyorum. En baştan ipad ile hepsini teker teker uğraşarak çekeceğim. Bunun örneğini önizleme kısmında görebilirsiniz.


Dediğim gibi dostlar. Bir kursu alırken 3 soruyu sorun kendinize dostlar.

Gelen kötü yorumlar karalama amaçlı mı yazılmış ?

Gelen kitlesi sevenleri olduğu için mi ? neden iyi yazılmış ?


Bu üçüne dikkat etmeden hiç bir kursu almayın.

Sanırım udemyde bunu söyleyen tek eğitmenimdir.


Söylüyorum çünkü sonrasında geri iade yada pişmanlık olsun istemem. Ben kursunu her saniye daha fazla ileriye taşımaya uğraşan kendi imkanlarıyla bilgilerini sunmaya çalışan biriyim. Evet kursumun içerisinde yapmış olduğum bazı hatalarda mevcut heyecan ile. Eğer siz sorarsanız takıldığınızda SORU/CEVAP kısmında seve seve en hızlı şekilde bunları cevaplarım. Gocunmam benim buradaki görevim bu. Bir insan bana para ödüyorsa yardım almak hakkı. Aynı zamanda arkadaşlar şunu belirtmem gerekir. Kursumla ilgili dönem dönem ücretsiz kuponlar oluşturdum. Durumu kötü olanlara alacak parası olmayan kişilere. Fakat bunun sonunda gördüm ki insanlar başka kurslardan gelip başka hocaların sevenleri olup hatta başka hocalar gelip kursumu karalayıp puanlamamı düşürdü bu yüzden artık ücretsiz dağıtmıyorum kursumu.


Okuyacağınız kötü yorumların çoğunluğu ya yorum bile yazmadan 1 yıldız verenler yada başka kursların sahipleri çünkü kitlemi çekemediler. Çünkü insanlara yardımcı olmamı çekemediler. Öğretmen dahi olsa rekabet her iş alanında mevcut arkadaşlar. Eğer siz bu kursu almaya karar verdiyseniz bilmeniz gereken en ÖNEMLİ konular şunlardır.


-DAİMA GÜNCEL BİR KURS OLARAK KALACAK

-SÜREKLİ YENİ VİDEOLAR EKLENECEK

-İLK ÇEKTİĞİM VİDEOLARIMIDA GÖREBİLECEKSİNİZ.

-SON ÇEKTİĞİM VİDEOLARIMIDA GÖREBİLECEKSİNİZ.

Taught by

Mutlu Kurt

Reviews

3.8 rating at Udemy based on 78 ratings

Start your review of İNGİLİZCE KURSU (TESOL DİPLOMALI İNGİLİZCE ÖĞRETMENİ)

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.