Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Udemy

Java ile Android Uygulama Geliştirme Kursu​

via Udemy

Overview

Başlangıçtan İleri Seviyeye android eğitim setiyle kendi uygulamalarınızı geliştirin.

What you'll learn:
  • Nesne Yönelimli Programlama
  • Temel Yapılar (Activity,fragmentler,navigation)
  • Firebase, Restfull API, Google Play Console
  • Kapsamlı bir dating uygulaması nasıl geliştirilir

Bu kurs kapsamında java temellerinden başlayarak ileri seviyeye doğru mobil uygulama geliştirme becerisine sahip olacaksınız.Mobil deyince 4 temel yapı akla gelmektedir.Bu 4 temel yapıyı kurs süreci boyunca öğrenmiş olacaksınız.

Sadece mobil uygulama geliştirmekle kalmayıp nesne yönelimli programalanın ne demek olduğunu ve getirdiklerini nasıl en etkili bir şekilde kullanabileceğinizi öğreneceksiniz.

Göz alıcı tasarımlar geliştirerek kullanıcıya görsel bir şölen hazırlama beceriside kazanacaksınız.Son olarak bonus dersler ile birlikte markete uygulama yükleyip nasıl para kazanabileceğinizi adım adım öğrenmiş olacaksınız.

Belki de sadece yazılım değil bir girişimci olarak nasıl uygulama geliştirebilirim sorusunun cevabını bu kurs kapsamında bulmaya çalışacaksınız.

Bu kursu elimden geldiğinde güncel tutmaya gayret edeceğimi söylemek isterim. Yeni araçlar keşfettikçe kurs kapsamına dahil edebilir ve kullandığımız diğer yapılarla birlikte geliştirebiliriz.

Gereksinimler; Bu kurs kapsamında temel java dersleri ile baslanmış olup sadece mantık ve algoritma ile ilgili kavramlara aşina olmak yeterli olacağını düşünüyorum. Dersleri mobil cihazınızdan ya da eğer varsa bilgisayarınızdan takip edebilirsiniz. Her ders sonraki konunun pekiştirilmesi için örnekler geliştirmek oldukça onemlidir. Bazen burdaki bilgiler kolay öğrenilir ama tekrar edilmediğinde kolay unutulabilir.

Neler öğreneceğim?

Bu kurs kapsamında temel java becelerileri, nesne yonemli programlama teorik ve uygulamalı beceriler, mobil uygulama geliştirme ve geliştirdiğiniz uygulamayı markette yayımlama gibi becelerilere sahip olacaksınız. Bu kurs kapsamında hayalinizde ya da bir iş kapsamında uygulamanızı geliştirebilirsiniz.

Taught by

Mert Karadeniz

Reviews

4.9 rating at Udemy based on 131 ratings

Start your review of Java ile Android Uygulama Geliştirme Kursu​

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.