Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Udemy

Java ile Nesne Yönelimli Programlama

via Udemy

Overview

Object Oriented Programming

What you'll learn:
  • Bu kursu tamamladığınızda büyük ölçekli uygulamalar geliştirmede başlıca yaklaşım olan nesne yönelimli programlamanın tüm özelliklerini derinlemesine öğrenmiş olacaksınız. Yöneleceğiniz platformu (mobil, web ya da masaüstü programlama) kolay öğrenmek ve programlar yazmak için gerekli altyapıya sahip olacaksınız.
  • Eğitim sonucunda nesne yönelimli her programlama dilinde bulunan; Object, Class, Encapsulation (Data hiding), Inheritance, Polymorphism, Abstract Class, Interface, Exception Handling gibi birçok araç ve daha fazlası detaylı bir şekilde öğrenilecektir.

Bu eğitim ücretsiz olarak sunulan Java ile Programlamaya Giriş 1 ve 2 eğitimlerinin devamı ve tamamlayıcısı niteliğindedir. Bütünlüğün sağlanması açısından ilk iki eğitime katılmış olmalısınız.Veya eğitimden faydalanabilmek içinbir kaç yıllık programlama tecrübesine sahip olmalısınız.

Bu eğitimde, Java ile Programlamaya Giriş 1 ve 2 eğitimlerinde öğretilen prosedürel programlamanın ötesine geçerek çokyaygın olarak kullanılanNesne Yönelimli Programlama yaklaşımı anlatılmaktadır.

Konu anlatımı Armstrong Üniversitesi ProfesörüDaniel Liang'ın"Intro to Java Programming, Comprehensive Version (10th Edition)" kitabı üzerinde yapılmaktadır. Kitabı internet üzerinden edinmeniz tavsiye ederim.

Eğitim, JavaciNet üzerinden verilen,haftada 3 saatten 12 hafta süren “Java ile Nesne Yönelimli Programlama Eğitimi”'nin kayıtlarının yeniden düzenlemesi ile oluşturulmuştur.

Java ile Programlamaya Giriş – 1, 2 ve Nesne Yönelimli Programlama eğitimleri,online sınıfiçerisinde öğretmen – öğrenci etkileşimi ile oluşturuldu. Videolarda canlı olarak eğitime katılan diğer öğrencilerin sorduğu sorulardan sizin de faydalanacağınızı düşünüyorum.Önemli noktalarınüzerinden geçerek kalıcı olmasını sağlamaya çalıştım.Ders içeriği günümüzün kolay tüketilebilir online eğitim videolarının aksine akademik sayılabilecek düzeyde detaylı ancak öğrencinin eğitim sonrası algoritma geliştirmede ihtiyaç duyacağı tüm temel kavramları kapsamaktadır.

Sizinbu eğitime planlı ve programlı zaman ayırmanızoldukça önemli. Diğer online videoların aksine tavsiyem; 4 bölümden oluşan bu eğitimin her bir bölümünü 2 haftaya yayarak izlemek ve sonrasında her bir bölüm sonunda verilen dökümanlardaki soru ve alıştırmalaraazami vakit ayırmanızdır.

Bu eğitimitamamlayarakyazılım dünyasında popüler her alandaki programlamanın en güncel yaklaşımını (nesne tabanlı programlama) tüm unsurları ile öğrenmişolacaksınız.

Taught by

Volkan Istek

Reviews

4.6 rating at Udemy based on 157 ratings

Start your review of Java ile Nesne Yönelimli Programlama

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.