Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Udemy

C# Kursu: Yeni Başlayanlar için C# Programlama Dersleri

via Udemy

Overview

Sıfırdan programlama mantığı dahil bilmeniz gereken en temel C# programlama derslerini kısa zamanda öğrenin!

What you'll learn:
  • Yazılımcı olmak için gereken en önemli konuları öğrenip kariyerinize iyi bir başlangıç yapabileceksiniz.
  • Web, masaüstü ya da mobile uygulama geliştirmek için gereken temeli fazlasıyla almış olacaksınız.

Kursumuzsıfırdan başlayarakbir programcınınbilmesi gereken en temel konularınyer aldığı,piyasadaki en güncelve en öğreticikursolduğunu bilmenizi isterim.Kurs boyunca tüm konuların anlatımında net ve yalın bir anlatım yapılmıştır.

Peki neden ProgramlamaKursunaİhtiyaç Duyalım ;

  • Ciddi iş potansiyeline sahip olan bu alanda kendinizi geliştirip iyi bir kariyer sahibi olabilirsiniz.
  • Freelancer olarak çalışıp kendimüşterilerinize hizmet sunabilirsiniz.
  • Kurumsal bir firmada iyi bir ücret karşılığında çalışabilirsiniz.
  • Hayal ettiğiniz projeleri gerçekleştirme fırsatına sahip olabilirsiniz.

Kurs programıprogramlama alanıyla uğraşmaya başlamış ancakneyi ne zaman öğrenmesi gerektiğini bilmeyenya dabu alanla ilgili hiç bir fikri olmayan kişilerigöz önüne alaraksıfırdanözenlehazırlanmıştır.

Programcı olmak aslına bakarsakzor değil ancak kaynak sıkıntısı gerçekten çoğu zaman sıkıntı oluyor ve aslında kolay olan bu süreci gerçekten çok zormuş gibi gösteriyor.

Kaynak sıkıntısı ;aslında neyi öğrenmemiz gerektiği , öğrenme sürecindebirbirinin eşdeğeri konular ya da yazılım araçlarının neler olduğu,en son çıkan teknolojiler neler gibi konularınbilinmediği üzerinedir. Bu gibi sıkıntılar öğrenme sürecini uzatıp çoğu zamanda bu işten vazgeçilmesine neden olmaktadır.

Bize sınırsız bilgi sunanİnternetile kaynağa ulaşma sürecimiz çok çabuk ve kolay olmaktadır ancak bu başta güzel gözükse de binlerce kaynak içinden neyi öğrenmemiz gerektiğini seçmek gerçekten zor oluyor.Dolayısıyla çoğu zaman birbirine eşdeğer çoğu yazılım türleri ya da araçlarıylaboşu boşunaaylarca uğraşıyoruz.

İçeriğini sürekli güncel tutacağım bu kurs sonunda siz de artık bir programcının bilmesi gereken en temel konuları öğrenmiş olacaksınız.

Kursumuzda C# programlama dilini anlatmaktayım.

Peki neden C# dilini tercih etmekteyim ve neden size bu dili önermekteyim ?

Bir programlama dili seçerken en önemli kriterin bu dilin ne kadar çok kullanıldığı ve bu dil ile neler yapılabileceği olmalıdır.

Ne kadar çok kullanıldığı önemlidir; çünkü ne kadar yaygınsa o kadar çokyardım bulabilirsiniz ve C# dilinin yıllardır en popüler diller arasında olduğunu bilmenizi isterim.

Neler yapılabileceği çok önemlidir. C# ile web siteleri, masaüstü uygulamaları ve hatta son zamanlarda çok popüler olan Xamarin yapısı ile geliştirdiğiniz mobil uygulama hem android hem ios cihazlarda çalışmaktadır. Sadece C# ile bunların hepsini yapabilirsiniz. Bu gerçekten heyecan verici. Artık Android için Java IOS için Swift öğrenmenize gerek yok.

Kurs Sonunda ;Programlama mantığını öğrenmiş olup,web , masaüstüve mobil uygulama (android-ios) geliştirmeye hazır olacaksınız. Üstelik tüm bu süreçte yanınızda olmaya devam edeceğim.

Üstelik takıldığınız her hangi bir konudabana anında ulaşıp benden yardım talebinde bulunabilirsiniz.Sorularınızı mümkün olanen kısa sürede cevaplayacağımdanemin olabilirsiniz.

Zaman kaybetmeden bu kursa dahil olup bir programcının bilmesi gerekenen güncel ve en temelkonuları planlı bir şekilde öğrenin...!

Taught by

Sadık Turan

Reviews

4.6 rating at Udemy based on 1036 ratings

Start your review of C# Kursu: Yeni Başlayanlar için C# Programlama Dersleri

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.