Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Udemy

NLP ile Hızlı ve Kolayca İngilizce Konuşmayı Öğren

via Udemy

Overview

Hızlı ve Kolay İngilizce Konuşmayı Öğren

What you'll learn:
  • Hızlı ve Kolay İngilizce Konuşmak
  • NLP Tekniği ile Yabancı Dil Öğrenmek

Nöro linguistik Programlama – Neuro Linguistic Programming

Nöro : Yaşamdaki deneyimlerimizin beş duyumuz aracılığı ile algılanması ve işlenmesi.

Linguistik : Sözlü – sözsüz iletişim ve davranışlarımız aracılığı ile düşüncelerimizi yansıtma tarzımız.

Programlama : zihnimizin iç programlarını kullanarak düşüncelerimizi ve iletişimimizi belirlediğimiz ve arzuladığımız hedeflere ulaşacak şekilde düzenlemek.

NLP English, klasik öğrenme metodlarına (kitap, cd ve deftere) ihtiyaç duymayacağınız, kendinizdeki ilerlemeyi günden güne fark edebileceğiniz,eğlenerek öğreneceğiniz bir programdır. Biz yeni bir dili öğrenmeniz için her şeyi düşündük. Yapmanız gereken tek şey önce kendinize inanmak...

NLP en iyi iletişimcileri incelemiş ve insan iletişimindeki sistemsel yapıyı kurmuştur. Mükemmel insanları modelleme yolu ile pratik araç ve metotlar geliştirmiştir. Bu araçlar iş dünyasında, işe alma, eğitim, satış, müzakere ve yönetimde; iş dünyası dışında ise eğitim, hukuk ve spor alanlarında kullanılmaktadır. Bununla birlikte NLP sadece teknik ve araçlardan ibaret değildir. NLP, merak, keşif ve eğlence çerçevesi üzerine kurulu bir düşünme biçimidir.

NLP, yaşamımızda üzerinde düşünmeden, otomatik olarak gerçekleştirmiş olduğumuz algılama, düşünme ve davranış süreçlerini, bilinçli hale getirme ve geliştirmede üzerinde yapılan araştırmalar sonucunda, zihnin işleyişi ile ilgili, yetmişli yılların sonlarına doğru Amerika'da geliştirilmiş bir model ve metodolojidir.

Bu yöntem İngilizce öğrenme sürecine adapte edilerek NLP tekniği kullanılarak hızlı ve kolay İngilizce öğrenme seti hazırlanmıştır.

Bu güne kadar yaptığımız şeyleri yaparsak aynı sonuçları alırız, farklı sonuçlar almak istiyorsak farklı şeyler yapmalıyız, bu da şu an olduğumuzdan farklı birisi olmamızı gerektiriyor.

Taught by

Technical School Online Technology Training Center

Reviews

2.6 rating at Udemy based on 971 ratings

Start your review of NLP ile Hızlı ve Kolayca İngilizce Konuşmayı Öğren

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.