Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Udemy

Giriş ve İleri Seviye Barista Eğitimi

via Udemy

Overview

Kahve tarihçesi, yetiştirilme, işlenme ve espresso yapım teknikleri.

What you'll learn:
  • Nitelikli kahve dükkanlarında çalışabilecek seviyede barista bilgisine sahip olacaksınız
  • Espresso makinesi üzerinde tam kontrole sahip olacaksınız
  • Giriş seviyesi latte art bilgisine sahip olacaksınız

Merhaba,

Ben Ersin Overdose Coffee'nin kurucusu ve Kahve Sakal Youtube kanalinin sahibiyim. Beyaz yaka isimi birakip kahve isine baslamadan önce kahveye duydugum tutku beni bugünlere getirdi. Overdose Coffee bünyesinde verdigim kurslardan faydalanan onlarca kahve neferi yetistirdim ama bu isi daha erisilebilir yapmak adina online bir kurs yapma karari verdim. Ister kahveye yeni basliyor olun. Ister aktif çalisan ve kendini gelistirmek isteyen bir barista. Bu kurs size yeni bilgiler ve yetenekler katacak.


Peki bu kursta tam olarak ne ögrenecegiz Bu kurs için Bir baristanin kahve ve espresso hakkinda bilmesi gerekenleri giris ve ileri seviyede toplama çalistim. Bar arkasinda daha az stress, daha eglenceli bir çalisma ortami ve güzel kahveler üretebilmek için bilmeniz gerekenleri aktarmaya çalistim.

Kahvenin tarihçesi, yetistirilme ve islenmesinden baslayip, espresso makinesi türleri, espresso mekanikleri, espresso bazli içecekler, Süt köpürtme ve latte art, Bar düzeni, hijyen ve is akisi gibi bar arkasi konulari.


Bu kurs barista olmak isteyen ya da evinde daha iyi kahve yapmak isteyen ama kurslara binlerce lira vermek istemeyenler için çok iyi bir baslangiç kursu hatta kurslara harcayacaginiz paranin bir kismi ile ev tipi bir makine alip antremanlarinizi bu makine ile yapabilirsiniz.



Bu kurs ile giris yaptiginiz kahve dünyasinda kendinizi daha fazla gelistirmek istiyorsaniz. Çalismalari devam eden ileride yayinlayacagimiz uzman seviyesinde kurs modüllerimizi takip etmeyi unutmayin.

Taught by

Ersin Acar

Reviews

4.5 rating at Udemy based on 1759 ratings

Start your review of Giriş ve İleri Seviye Barista Eğitimi

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.