Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Udemy

Php İle Yönetim Paneli Yapmak

via Udemy

Overview

Php Yazılım Uzmanlık Dersleri

What you'll learn:
  • Php yazılım dili ile sıfırdan yönetim paneli yapabileceksiniz.

Php ile yönetim paneli eğitimlerimize katılarak daha profesyonel ve pratik bir şekilde sizlerde web sitesi oluşturabileceksiniz. Böylece kurumsal web siteleri, e-ticaret siteleri yapabilir şekilde olacaksınız. Bu eğitim setinde tema parçalama ve bir yönetim panelinin nasıl yapıldığı hususundaki tüm detayları bulabilirsiniz.

Bu zamana kadar yapılan kodlamalardan daha farklı ve pratik olarak daha hızlı, daha dinamik ve bir o kadar da eğlenceli olarak hazırladığım bu kursa sende hemen katıl ve php ile yazılım yapmak için bir adım önde ol.


Bu kursta neler öğreneceğinizden bahsetmem gerekirse ücretsiz olarak kullanılan bir yönetim paneli temasını parçalamayı, çok özel metodlarla hazırladığım sayfalama mantığının nasıl olduğunu, veritabanı işlemleri için oop ve pdo yapısını kullanarak sınıflar üzerinde sorgulama ve veri listeleme işlemlerinin nasıl yapıldığını, sayfaların seo uyumluluğu bakımından htaccess modülünün nasıl oluştuğunu, tamamen tarafıma ait özel modüler yapısının nasıl tanımlandığını ve özel derslerde dahi bulamayacağınız daha pek çok önemli bilgiyi bu sette bir araya getirdim. Senin de kendine ait bir web siten olsun istiyorsan ve üstelik bu siteni kendin yönetmek istiyorsan o zaman bu kurs tam sana göre. Müşteri taleplerine hızlı cevap vermek ve sitelerin yönetim modülünü hazırlamak için öğreneceğin pratik bilgiler sayesinde yazılım uzmanı olmaya hazır olduğunu sende keşfedeceksin.

Taught by

Mehmet ULUS

Reviews

4.6 rating at Udemy based on 257 ratings

Start your review of Php İle Yönetim Paneli Yapmak

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.