Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Udemy

C++ Temelleri

via Udemy

Overview

C++ ile Programlama

What you'll learn:
  • C++ Programlama Dili ile Detaylı Tüm Konular

  • Nesne yönelimli programlama, uzun yıllardır tüm dünyada çok kullanılmaya başlanmıştır. Nesne yönelimli programlama dillerinden en önemlilerinden biri olan C++ programlama dilini bu eğitimde tüm detayları ile ele almış olacağız.

  • C++ programlama dili C dilini temel almış bir programlama dilidir. Sistem programlamada çok yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. C dilini daha ileriye taşımak adına geliştirilen bu dil, nesne tabanlı programlama özellikleri taşır.

  • Bu eğitimde nesne tabanlı eğitim dillerinin en popülerlerinden olan C++ programlama dili ile basitten seviyeden ileri düzeye kadar tüm detaylara değinerek örnekler ile anlatmak amaçlanmıştır.

  • Eğitimin ilk kısımlarında programlama dilinin temelleri olan basit veri yapıları, döngüler, fonksiyonlar, diziler anlatılmıştır. Kalan ileri düzey konularımızda ise nesne yönelimli programlamanın özelliklerinden olan sınıflar, miras alma, çoklu işlevler, hazır kütüphaneler gibi konular anlatılmıştır. Sınıf ve nesnelerin nasıl tanımlandığını , miras almanın programlamada nasıl gerçekleştirildiği uygulamalarla anlatılmıştır.

  • Eğitimin kalıcı olması için derslerin sonunda uygulamalı örnekler yapılmıştır. Bu uygulamalar tekrar yapılmalı ve eğitimdeki kodların eğitmenle beraber yazılması tavsiye edilmektedir. Eğitim sonunda C++ dilindeki önemli terimler eklenmiştir.

  • Programlamaya yeni başlayan veya programlama altyapısını farklı diller öğrenerek zenginleştirmek isteyen programcılar için eğitimin faydalı olacağını düşünmekteyim. Kurs bitiminde üniversite ve lise öğrencileri için programlama derslerinde verilen ödevleri ve uygulamaları rahatlıkla yapabilecek duruma geleceğinizi düşünüyorum. Eğitim sonunda farklı örnekler çözerek kendinizi daha da geliştirebilirsiniz.

  • Şimdiden iyi eğitimler diliyorum, umarım faydalı olur. Eğitim ile ilgili tüm görüşlerinizi ve sorularınızı beklemekteyim.


Taught by

Burcu Ãœlke

Reviews

4.6 rating at Udemy based on 333 ratings

Start your review of C++ Temelleri

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.