Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Udemy

Sıfırdan İleri Seviyeye İngilizce Kursu ve Konuşma Eğitimi

via Udemy

This course may be unavailable.

Overview

İngilizce eğitim tarzıyla sizi detaylarla boğmayacak ve konuşma dilinde gerekli olan tüm konuları veren tek eğitim seti!

What you'll learn:
  • Genel ve temel tüm İngilizce diyalog becerileri
  • İngilizce gramerindeki bilinmesi gereken en önemli konular ve ipuçları
  • Cümle kurma ve etkili kullanma becerileri
  • Alıştırma ve test çözme pratiği
  • Yabancılarla rahatlıkla iletişim kurabilme yeteneği
  • İngilizce kelime dağarcığınızın gelişimi
  • Teknolojik ekipmanların desteğiyle, özel ders işlevini maksimum düzeyde tecrübe etme

*** BU KURS 2022 TEMMUZ AYINDA KALDIRILACAKTIR VE ARTIK GÜNCELLENMEMEKTEDİR/DESTEKLENMEMEKTEDİR. GELEN SORULARINIZA MALESEF CEVAP VEREMİYOR OLACAĞIZ.


KURSU ALAN ÖĞRENCİLER 30 GÜN İÇERİSİNDE PARA İADESİNİ UDEMY ÜZERİNDEN GERÇEKLEŞTİREBİLİR. TEŞEKKÜR EDERİZ. ***


Konu İngilizce eğitimi olduğunda, özel derslerle veya kurslarla uzun vakitler geçirdiğinizi ve yüklü miktarda para harcadığınızı, sektörün içinde olan kişiler olarak gayet iyi biliyoruz. İngilizce'yi sıfırdan öğrenmek ve öğrendiğiniz bilgileri konuşma becerisi olarak aktif bir hale getirmek birçok öğrencinin temel kaygısı olduğu için de, almış olduğunuz bu eğitim setinde sizi en net ve en hedef odaklı eğitim bekliyor.


Burada farklı bulacağınız şeyler neler?

Öncelikle belirtmek isteriz ki, online eğitim kavramı günümüz dünyasında her gün daha da popülerleşen ve geleneksel eğitim metodlarının yerini almaya başlamş bir kavramdır. Sizler de bu eğitim anlayışının öncülerindesiniz. Dil kurslarında ve özel derslerde dil eğitimi almak için paranızdan ve daha da önemlisi zamanınızdan devamlı olarak ödün vermek durumunda kalmanız, öğrenim süreciniz ve performansınız açısından sizi doğal olarak geriye iten faktörler olabiliyor. İşte tam da bu sebepten ötürü, eğitim süreniz boyunca sağladığımız aşağıdaki özellikler, eğitiminizi kolaylaştırıyor ve sizlere profesyönel bir eğitim anlayışı sunuyor olacak;


  • Onlarca ek kaynak.

  • Türkçe açıklamaların ardından PDF formatında inceleyebileceğiniz İngilizce açıklamalar.

  • İnteraktif online alıştırmalar.

  • Eğer bilgisayar üzerinden alıştırma çözmeye alışık değilseniz veya zorlanıyorsanız, indirebileceğiniz formatta ek testler.

  • Kolay adapte olabilmeniz için size sunulan bir sınıf ortamı.

  • Aklınıza bir şey takıldığı zaman soru sorabilmeniz ve 12 saat içerisinde cevap alıyor oluşunuz.

  • Devamlı olarak güncellenecek bir eğitim programı.

  • İstediğiniz zaman, istediğiniz yerde eğitiminizin devamlılığını sağlama.


Konuşmak için doğru yerde miyim?

Kesinlikle evet!

Hepimizin bildiği üzere, dil öğrenimi sürecine girdiğimiz zaman detaylarla ve kurallarla boğuluyoruz. Bu durum sizlerin dil öğrenmek için sahip olduğunuz heyecanı ve azmi öldürebiliyor. Bu durumu öğrencilerimiz çok sık dile getirdiği için hazırladığımız eğitim programında size konuşma becerisini sağlayabilecek en temel ve en önemli konuları ön plana çıkardık. Bu da demek oluyor ki, gramer başlıkları arasında en çok ihtiyaç duyacağınız konular sizi bekliyor olacak.

Ders esnasında, hangi konuların günlük konuşmada daha popüler olduğunu, bu konuların nasıl kullanıldığını ve aradaki farkların neler olduğunu detaylıca vurguladık. Buna ek olarak hazırlamış olduğumuz alıştırmalarda en çok üzerinde durduğumuz özellik, cümle yapısında kullanılan kalıpların ve kelimelerin, günlük yaşantıda en popüler öğeler olmasına dikkat ettik.

Bu da demek oluyor ki, içeriğimizde günlük yaşantınızde en çok ihtiyaç duyacağınız gramer yapıları öne çıkmakta. Unutmayalım ki bir dili etkin kullanabilmenin anahtarı gramere olan hakimiyetimize göre şekillenir.


Neden bu eğitim setini seçmeliyim?

Sahip olduğumuz deneyim, bizlere farklı kurumlarda, farklı yaş aralığından gruplarla çalışma fırsatı sundu. Verdiğimiz özel dersler ve yurtdışında tecrübe ettiğimiz 1 yıla yakın iş deneyimi, İngilizce dilinin en doğru şekilde nasıl öğrenilmesi ve uygulanması gerektiği konusunda bize ışık tutan tecrübeler oldu.

Bunun sonucu olarak ezbere dayalı, standart eğitim anlayışının olduğu, gündelik hayattan uzak ve aşırı detaycı bir eğitim anlayışının dil öğrenmek isteyen bireyler için doğru olmadığına inanıyoruz.

Eğitim setimizde de göreceğiniz üzere, sizleri akıcı ve eğlenceli bir program bekliyor olacak.


Şimdiden sizi görmek için sabırsızlanıyoruz!

Taught by

Umut Can Gürsoy and A.Alper Altunbaş

Reviews

4.4 rating at Udemy based on 989 ratings

Start your review of Sıfırdan İleri Seviyeye İngilizce Kursu ve Konuşma Eğitimi

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.