Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Udemy

Temel Almanca Bilgisi

via Udemy

Overview

Almancanın temel bilgileri

What you'll learn:
  • Almancaya giriÅŸ
  • Almancanın temelini öğrenmeye baÅŸlıyoruz
  • Alfabe, Artikeller, Sayılar, SelamlaÅŸma & VedalaÅŸma, KiÅŸi zamirleri, Haben ve Sein fiilleri, ve kendinizi tanıtmayı öğreneceksiniz.
  • Bu "tanışma" kursumuzdan sonra A1 seviyeme de göz atmanız yararınıza olacaktır, eÄŸer öğrenmeye hevesliyseniz tabii!

  • Almanca'ya 0'dan başlamak isteyenlere ya da eksik hissettiği konuları tekrar etmek isteyen her almanca öğrencisine uygun bir ders başlangıcı.

  • Yeni bir dil öğrenirken önemli olan şey doğru öğrenmek ve bol bol tekrar etmek. Benim de buradaki amacım hem telaffuzu düzgün öğretmek hem de bol bol tekrar eden etkinliklerle dili öğretmek.

  • Telaffuz önemli olduğundan alfabe ile başlayıp telaffuza da sıfırdan bir başlangıç yapacağız. Sayılar ve Almanca'daki en önemli konu olan artikellerle de tanışıp A1 seviyesine güzel bir başlangıç yapabilecek duruma geleceğiz.

  • Bu kurs sadece tanıtım amaçlıdır ve gerçekten sadece temel bilgileri içermektedir. Kursun devamına erişmek için A1 seviyesine de göz atabilirsiniz.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Eğitmene ulaşma kolaylığı! Verilen mail adresi üzerinden istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz, geri bildirim alabilirsiniz.
Ders içi ödevleri mutlaka bana ulaştırın ki ben de sizin gelişiminizi gözlemleyebileyim. Öneri ve eleştirilere de her zaman açık olduğumu belirtilmeliyim!

Doğal yoldan Almancanızı geliştirmek istiyorsanız mutlaka çocuk filmleri/çizgi filmli izleyin e Almanca şarkılar dinleyin. Bilmediğiniz kelimelerin anlamlarına mutlaka bakın, fazlasıyla faydasını göreceksiniz. Sadece kelime ve dil bilgisi bazen yeterli olmayabiliyor, doğal ortamda Almanca dilini dinlemeye alışmanız gerekiyor!

Not:Telaffuzların değişikli göstermesinin sebebi tek başına okunurken bastırılarak okunmasıdır. Normal şartlarda -en ile biten kelimelerde "e" harfi yutulur, dolaysıyla duyulmaz.

Umarım en yakın zamanda bu dili konuşmaya başlarsınız, ve bu başarınızı da benimle paylaşırsınız.
Başarılar dilerim!


Taught by

Deniz KoÅŸal

Reviews

5.0 rating, based on 1 Class Central review

4.7 rating at Udemy based on 2028 ratings

Start your review of Temel Almanca Bilgisi

  • Anonymous
    This is the best course ever. So surprised that it is given for free. Waiting for the other levels! It is definitely worth this.

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.