Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Udemy

Temel JQuery Dersleri

via Udemy

Overview

Metotların kullanılısı ve örnek uygulamalarla Jquery

What you'll learn:
  • Bu eÄŸitim universite 2. sınıftayken Jquery'i öğrenirken çektiÄŸim videolardan oluÅŸmakta. Maalesef amatörce oldu. Lütfen degerlendirirken bunu göz önüne aliniz
  • Jquery temel fonksiyonlarını kullanmayı öğreneceksin.
  • Web sitelerini ve uygulamalarını geliÅŸtirebileceksin.
  • Piyasada kullanılan temel ve orta düzey jquery bilgisine sahip olacaksın.

Arkadaslar merhaba , buradaki hazirladigim eğitim Universite 2. sınıftayken kendimin de öğrenirken çektiğim videolardan oluşmaktadir. Malesef ki o zaman çok özenerek hazırlayamadım ve profesyonellikten eksik kaldigi noktalar var. Eğitimi bu yüzden ücretsiz sekilde paylasmistim. Lütfen degerlendirirken bunu göz önüne aliniz :)

Kisaca kursa söyle bir bakalım,

Jquery'nin temel konularından başlayıp orta seviyedekiişlemlerine kadar olan kısımları bu kurs içerisinde bulabilirsiniz.Bütün seviyeleri tamamladıktan sonra derslerimizde öğrenmiş olduğunuz tüm bilgileri deneme fırsatını ve bu bilgileri nasıl kullanacağınıza yönelik uygulamalarlabilgi sahibi olmuş olacaksınız.

Genel anlamda piyasadaki Jquery'ninkullanım alanlarına yönelik bilgileri bu kurs içerisinde bulacasınız.Bu kurs içerisinde sizlere metotkullanımı, nesneleri kontrol etme,efektif olaylar gibibirçok temel ve ortadüzeydeki bilgileri kolayca öğrenebileceksiniz.

English

You can find the parts starting from the basic subjects of jquery to the intermediate level processes in this course. After completing all the levels, you will have the opportunity to try all the information you have learned in our lessons and the applications for how to use this information.

In general, you will find information about the usage areas of Jquery in the market in this course. In this course, you will be able to learn many basic and intermediate level information such as method usage, controlling objects, and effective events.

Taught by

YiÄŸit Recep Kader

Reviews

4.4 rating at Udemy based on 86 ratings

Start your review of Temel JQuery Dersleri

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.