Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Udemy

YDS/YÖKDİL Yüksek Başarı Kursu - Test Teknikleri + Kaynaklar

via Udemy

Overview

İngilizce YDS/YÖKDİL/YDT gibi sınavlardan 'Yüksek Puan' almak gibi bir hayaliniz mi var?Gelin birlikte gerçekleştirelim!

What you'll learn:
  • YDS/YÖKDİL/YDT gibi benzer sınavlardan yüksek puanlar alabileceksiniz!
  • % 100 Etkili Soru Çözme Tekniklerini öğreneceksiniz.
  • Sınavlara ''Doğru ve Planlı'' bir şekilde çalışmayı öğreneceksiniz.
  • İşin Püf Noktası; Test Teknikleri ile soruları ''Hızlı - Etkili ve Doğru'' bir şekilde çözebileceksiniz.
  • YDS sınavlarında çıkan bütün GRAMER konularında uzmanlaşacaksınız!
  • Kelime bilginizi üst düzeye çıkarmayı öğreneceksiniz.
  • İhtiyacınız olan bütün KAYNAKLARA online olarak ulaşabileceksiniz.
  • Kursun eğitmeninden sınırsız destek alabileceksiniz.
  • Sınavın püf noktalarını öğrenip sorulardaki ''ipuçlarını'' rahatlıkla bulabileceksiniz.
  • Herkes bakabilir; siz ''görmeyi'' öğreneceksiniz.
  • Şık eleme yöntemini öğrenecek ve hızınızı 4-5 kat artırabileceksiniz.

Kasım 2021 - GÜNCELLEME:

Kaynaklar özel bölümü > ücretsiz kaynaklar > ders 128: Sınavda çok işinize yarayacak 180 adet Phrasal Verbs (deyim fiiller) - anlamları ve örnek cümleleri ile birlikte- kaynaklar kısmına eklendi.

-----

İngilizce YDS/YÖKDİL gibi akademik sınavlara eksiksiz ve etkili bir şekilde çalışarak yüksek puanlar almak ister misiniz? Hem de en ekonomik şekilde! Yüksek başarı kursumuz ile bu amacınıza her zamankinden bir adım daha yakınsınız!

Eğitmen destekli online kursumuz ile; dersler, kelime, gramer, test teknikleri, soru çözümleri gibi sınava hazırlanmak ve daha da önemlisi başarılı olmak adına sizler için her şey hazır ve hiç beklemeden yabancı dil sınavlarına çalışmaya hemen şimdi başlayabilirsiniz!

Önemli Not: Kursumuz orta düzey ve üstü öğrenciler için uygundur. Sıfır olan kişiler için ise kurs içerisinde yönlendirme yapılmaktadır ancak bunun bir 'ingilizce öğrenme' değil 'sınava hazırlık' kursu olduğunun farkında olunmalıdır.

İngilizce kurslarıyla rekorlar kıran Serdar Hoca'dan önemli bir alanda önemli bir kurs daha: YDS/YÖKDİL Yüksek Başarı Kursu

Sevgili arkadaşlar merhaba,

Özellikle YDS genel-geçer bir sınav olup, eğitim hedeflerinizden kariyer hedeflerinize ve hatta şuan kazandığınız paralara dahi direkt etki edecek bir sınav ve belgedir. İngilizce bilginizi 'resmi olarak kanıtlayacak' bu sınava mutlaka girmeli ve belgenizi almalısınız.

Genel İngilizce kursuma gösterilen yoğun ilgi ve artan talepler neticesinde diğer uzmanlık alanım olan YDS/YÖKDİL/YDT , kısaca birbirine çok benzeyen 'akademik yabancı dil sınavlarına' doğru şekilde çalışıp başarılı sonuçlar almanız için bu kursu hazırladım. Kursumuz YDS ağırlıklı olup, diğer sınavlar YDS'ye çok benzediği için aynı şekilde onlara da hazırlanabilirsiniz.

Bu kurs ile ilk olarak ''doğru ve planlı'' bir şekilde sınav özelinde çalışmayı öğreneceksiniz. Hazırlanan ve telefon/pc/tablet gibi her ortamdan ulaşılabilen derslerimiz ile dil bilgisi konularında uzmanlaşacak, kelime bilginizi üst düzeylere çıkaracak, ihtiyacınız olan bütün KAYNAKLARA (kelime, deneme, soru, test vb.) ulaşabilecek ve farklı yaklaşımlar gerektiren farklı soru tiplerini; ''Test Teknikleri'' adını verdiğim yöntemlerle pratik ve etkili bir şekilde çözmeyi öğreneceksiniz.

Ayrıca her adımda beraber yaptığımız ''soru çözümleri'' ile de benim tekniklerimi ve tarzımı öğrenirken bir yandan siz kendi tarzınızı oluşturabileceksiniz.

İçeriğe şöyle bir göz atalım:

Kursumuz; eksiksiz hazırlanmanız amacıyla 6 ana bölüm ve birçok alt bölümden oluşmaktadır.

** Eğitmen Desteği: Bu bir içerik değil elbette ancak her adımda yanınızda olacağımı, soru ve problemlerinize cevap vereceğimi, anlamadığınız konu veya sorularda sizlere zevkle yardımcı olacağımı size garanti ediyorum!

(Not: 3 sınav da birbirine benzediği için isim YDS (yabancı dil sınavı) olarak anılacaktır)

Kursun temel yapısı ie şu şekildedir:

1. Giriş Bölümü: Ön Hazırlık + Planlama

Bu bölümde YDS vb. sınavlara dair genel ve özel bilgiler bulacaksınız. Daha sonra ile ''size ve seviyenize uygun'' plan-program yapmayı öğrenecek; sizlere sağlayacağım ''3 Aşamalı Çalışma ve Başarı'' planını kendinize göre düzenleyerek kafanız rahat, hedef odaklı olarak çalışmalara başlayacaksınız.

2. YDSGrammar Bölümü:

Bildiğiniz gibi; YDS ve türevi sınavlar gramer bilginizi ''en ince detaylarına ve uç noktalarına kadar'' hem doğrudan hem de dolayı ölçen bir sınavdır. Sağlam bir gramer bilgisi olmayan bireylerin bu sınavdan yüksek not alması sadece hayaldir! O yüzden bu konuya çok önem verdik ve ihtiyaç duyacağınız bütün gramer konularını YDS odaklı anlatım; püf noktalar ve ipuçları eşliğinde sizlere sunduk.

- Ayrıca her gramer konuları grubu sonunda soru çözme bölümleri bulunmaktadır. Bu sayede sorulara nasıl yaklaşmanız gerektiğini biz uzmanın gözünden görebileceksiniz.

3. Vocabulary (Kelime) Özel Bölümü:

YDS/YÖKDİL gibi sınavlar için bilnen kelime sayısının ne kadar önemli olduğunu sanırım anlatmama gerek yoktur; fakat sayıdan daha önemli olanı kelimeleri ''doğru ve kalıcı'' bir şekilde öğrenmektir. Ayrıca sadece akademik kelime bilginizi değil 'genel kelime bilginizi' de geliştirmek durumundasınız. Kelime özel bölümünde; kelime öğreneceğiniz kaynaklara ulaşacak ve bu kaynakları kullanarak kelimeleri 'en doğru şekilde' nasıl öğreneceğinizi öğreneceksiniz.

4. Reading (Okuma) Özel Bölümü:

YDS'deki 80 sorunun 20 tanesi 'reading' sorusudur. Bu tek başına dahi okuma çalışmasını önemli hale getirir fakat atlanılan çok önemli bir nokta var: YDSgibi % 80'i ''Okuduğunu Anlama'' şeklindedir. Bu da bu konuyu 'özel' bir hale getirir. Bu bölümde bir yandan sınava çalışırken bir yandan özel ve ekstra olarak reading çalışmayı öğreneceksiniz.

5. Kaynaklar Bölümü:

Bu bölümde sizlere ihtiyacınız olabilecek tüm kaynaklara (kelime, soru, kategori bazında sorular, deneme, yaprak test vb. her şey) online ve ücretsiz olarak nasıl ulaşabileceğiniz net olarak anlatılacak. Ayrıca soru çözmek için fiziksel kaynak tercih edebilecek arkadaşlarımız da düşünülerek en etkili fiziksel kaynaklar tavsiye edilecektir. Tercih ise size bırakılmıştır.

6. Soru Tipleri - Test Teknikleri Bölümü

Kursumuzun ana omurgasını oluşturur. Bildiğiniz gibi, YDS vb. sınavlarda farklı soru tipleri vardır; kelime, reading, cloze test, çeviri, cümle tamamlama, diyalog vb. Hiç düşündünüz mü; neden bu kadar farklı soru tipi vardır? = Farklı yaklaşım ve becerilerle bu soruları çözmeniz için! İşte biz bu yaklaşımlara ''test teknikleri'' diyoruz.

Not: Bu bölüm ziyaret edeceğiniz son adres olacaktır çünkü öncesinde geliştirmeniz gereken bilgileriniz var (=setin diğer bölümleri) fakat onları tamamlayıp bu teknikleri öğrendikten sonra netlerinize ve puanınıza ÇAĞ ATLATACAK teknikler öğreneceksiniz. Test teknikleri sayesinde:

* Her soru tipine özel olarak yaklaşmayı ve çözmeyi öğreneceksiniz.

* Cevaplara ''hızlı-etkili ve doğru'' şekilde ulaşmayı öğreneceksiniz.

* Testlerdeki ipuçlarını anında yakalayabileceksiniz.

* Test çözme hızınızda kayda değer bir artış olacak.

* Soruyu tam olarak anlamadan dahi (ki olabilir) doğru cevapa ulaşmayı öğreneceksiniz (Tricks)

KISACA; % 100 ETKİLİ ve İŞE YARAYAN Sınav Teknikleri öğreneceksiniz...


Kurs Bitiminde Ne Olacak?

Bu satırları okuduğunuza göre hedefiniz YDS veya benzer sınavlardan ''Yeterli'' veya ''Yüksek Puan'' almak olmalı. Eğer size verilen yönergelere uyar ve yeterince emek verirseniz net olarak belirtmek isterim ki bu kurs sizi hedeflerinize ulaştıracaktır. Bu elbette kolay olmayacak, birçok şey yapmamız gerekiyor fakat verdiğim emeği gördüğünüzde ''tünelin sonundaki ışığı'' rahatlıkla görebileceğinize yürekten inanıyorum.

Çalışmalarınızda ve sınavlarda başarılar dilerim.

Saygı ve Sevgilerimle

Serdar Hoca.




Taught by

Serdar Hoca

Reviews

4.6 rating at Udemy based on 7710 ratings

Start your review of YDS/YÖKDİL Yüksek Başarı Kursu - Test Teknikleri + Kaynaklar

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.