Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Udemy

C | Yeni Başlayanlar için Programlama Giriş

via Udemy

This course may be unavailable.

Overview

Yeni Başlayanlar için C Programlama Dili Öğrenin

What you'll learn:
  • Yazılımın temel mantığı
  • C dili hakkında temel bir bilgi
  • Diğer programlama dillerine yardımcı olacak bir yazılım bilgisi

Yazılıma C dili ile yeni başlayacaklar için bu hazırlanmış kursumuzda gerekli olan tek şey temel bilgisayar bilginiz olacaktır. Bu kurs ile yazılımın temel mantığını anlayacak ve temel bir yazılım bilgisi edineceksiniz. Bununla birlikte, bundan sonra öğreneceğiniz yazılım dillerini öğrenme sürecinizi kolaylaştıracak bir kurs niteliğindedir ve bu kurs sayesinde kendi projelerinizi geliştirebilirsiniz. Kursumuzda sizler için hazırlanmış ''Sıra Sizde'' bölümleriyle öğrenimlerinizi test edip kendinizi sınayabilir ve yaptığınız hataların çözümlerini izleyerek öğrenebilirsiniz.

---------------------- ---------------- -------------------------- -------------------------------------------- -------------------------- ----------------------

For those who will just start programming with the C language, the only thing required in this course will be your basic training knowledge. With this course, you will understand the basic logic of software and acquire a basic software. However, it is a course feature that will make it easier for you to learn the languages ​​of the software you will make from now on, and you can develop your own projects thanks to this course. Try and pass your exams with the "It's Your Turn" sections prepared for you in our course.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

C dili ilə proqramlaşdırma ilə yeni tanış olanlar üçün bu kursda tələb olunan tək şey təməl kompüter bilikləriniz olacaqdır. Bu kursla proqramın əsas məntiqini başa düşəcək və əsas proqram biliklərini əldə edəcəksiniz. Bununla birlikdə, bundan sonra öyrənəcəyiniz proqram dillərini öyrənmə müddətinizi asanlaşdıracaq bir kursdur və bu kurs sayəsində öz layihələrinizi inkişaf etdirə bilərsiniz. Kursumuzda sizin üçün hazırlanmış "Sənin növbən" bölmələri ilə öyrənməyinizi yoxlaya və özünüzü sınaya və səhvlərinizin həll yollarına baxaraq öyrənə bilərsiniz.

Taught by

Sefa Kerem Koçakoğlu

Reviews

3.9 rating at Udemy based on 210 ratings

Start your review of C | Yeni Başlayanlar için Programlama Giriş

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.