Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Udemy

Adobe Animate CC ile Animasyon ve Çizgi Film Eğitimi

via Udemy

Overview

Çizgi Film ve Animasyon Eğitimi

What you'll learn:
  • Adobe Animate CC ile Çizgi Film ve Animasyon Tasarımı Yapabilecekler
  • Animasyon Yapımına Dair Bilgi Sahibi Olacaklar
  • Çizgi Film Tasarımını Öğrenecekler
  • Hareketli Grafik Tasarımı Üretebilecekler
  • 2 Boyutlu Animasyon Tasarımı Yapabilecekler
  • Teorik Animasyon Bilgilerine Sahip Olacaklar
  • HTML 5 Animasyonlar Üretebilecekler
  • Mobil Oyun Grafikleri Üretebilecekler
  • Info Grafikler, Oyun Grafikleri, Web Reklamları ve Karakter Tasarımları Yapabilecekler

ÖNEMLİNOT: Kursu mevcut fiyatından daha da indirimli almak için aşağıdaki e-posta adresimden kupon talep edebilirsiniz.

[email protected]

---------

Herkese merhaba;

Ben Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Hikmet Aydıngüler. Yıldız Teknik Üniversitesi mezunu, Sanat ve Tasarım alanında doktora yapmış ve 13 yıldır çeşitli devlet/vakıf üniversitelerinde dersler vermiş bir akademisyenim. Ayrıca piyasada 4. baskısı bulunan Photoshop CCve Illustrator CC ders kitaplarının da yazarıyım.


Burada yer alan dersleri adım adım izleyerek temel düzeyden ileri düzeye çizgi film ve animasyon tasarımı konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz. Videolarda yer alan eğitim içerikleri; animasyon ve çizgi film tasarımına dair önemli ölçüde uygulama ve pratik bilgilere dayanmaktadır. Ayrıca teorik ve akademik anlamda animasyona dair bilgiler de dersin içerikleri arasında yer almaktadır.

  • Eğitimleri izleyerek; 2Danimasyonlar üretebilir, sosyal ağlarda animasyonlar ile anlatımlar gerçekleştirebilir, mobil oyun karakterleri tasarlayabilir ve çizgi filmler yapabilirsin.

  • Eğer sende çizgi film ve animasyon üretimine / çizgi film karakteri tasarımına / mobil oyun animasyonları üretimine meraklıysan burada yer alan eğitimler tam olarak senin için.

  • Eğitimde ağırlıklı olarak Adobe Animate CCkullanılacaktır. Eğitimi takip ederken kullandığınız programın yılı diğer bir deyiş ile sürümünün eğitime katkısı önemli düzeyde değildir. Her yeni çıkan sürümde yeni özellikler eklense de bu yeni özellikler animasyon eğitimi konusunda kritik öneme sahip özellikler olarak karşımıza çıkmamaktadır. Buna rağmen her yeni sürümde eklenen yenilikleri bir eğitmen bu kursa belirli aralıklar ile eklemekteyim.

--------

Adobe Animate CC Nedir?

Adobe Animate (eski adlarıyla Adobe Flash Professional, Macromedia Flash veya FutureSplash Animator), Adobe Systems tarafından geliştirilen bir çoklu ortam yazma ve bilgisayar animasyon programıdır.

Animate, vektörel grafik veya animasyon tasarlamak ve bunları televizyon programları, çevrimiçi video, web siteleri, web uygulamaları, zengin internet uygulamaları ve video oyunları için yayınlamakta kullanılabilir. Program ayrıca; raster grafikleri, zengin metin, ses ve video ekleme ve ActionScript kodlama desteği de sunmaktadır. Animasyonlar; HTML5, WebGL, Ölçeklenebilir Vektör Grafikleri (SVG) animasyonu şeklinde yayınlanabilir ya da spritelar, Flash Player (SWF) ve Adobe AIR formatlarında da yayınlanabilir. İlk defa 1996 yılında FutureSplash Animator ismiyle yayınlanmış olup, daha sonra Macromedia Flash ismine çevrilmiştir. Takip eden yıllarda program Adobe tarafından satın alınmıştır.

Taught by

Mustafa Hikmet Aydıngüler

Reviews

4.6 rating at Udemy based on 545 ratings

Start your review of Adobe Animate CC ile Animasyon ve Çizgi Film Eğitimi

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.