Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Udemy

Catia A-Z™ | Sıfırdan Uzmanlığa Catia Eğitimi Tasarım&Analiz

via Udemy

Overview

Catia'ya sıfırdan başlayıp, profesyonel seviyeye ulaşın | Catia CAD/CAM/CAE | Tüm mühendisler için Catia Eğitimi

What you'll learn:
  • CATIA programına sıfırdan başlayıp eğitim sonunda uzman bir seviyeye ulaşmış olacaksınız.
  • Oluşturduğunuz modelleri Catia Analiz modülü içerisinde, herhangi bir prototip dahi üretmeden test etmeyi öğreneceksiniz.
  • CATIA programını iş hayatında kullanabilecek profesyonel seviyenin ötesine ulaşmış olacaksınız.
  • Öz geçmişinize bu becerinizi gönül rahatlığıyla ekleyebileceksiniz.
  • Aklınıza gelebilecek tüm tasarımları oluşturabilecek seviyeye ulaşmış olacaksınız.
  • Eğitimin dışında ek bir örnek çalışmaya gerek kalmadan yettiğinden fazla bol örnek alıştırmalar yapma fırsatı elde edeceksiniz.
  • CATIA programında aklınıza gelebilecek birçok modülde ileri seviye tasarımlar oluşturabilecek seviyeye ulaşmış olacaksınız.
  • Eğitimimiz dinamik bir eğitim olduğundan her ay gelen yeni güncel içeriklerden ömür boyu faydalanabileceksiniz.

CATIA (Computer Aided Three-Dimensional Interactive Application), (Bilgisayar Destekli Üç Boyutlu Interaktif Kullanım) fransız Dassault Systèmes şirketi tarafından üretilen, işbirliği temelli ürün geliştirme için lider PLM çözümleri ( Ürün Yaşam Çevrimi ) konusunda üstün, günümüzde birçok otomotiv, savunma sanayi ve havacılık endüstrisin de kullanılan, önde gelen birçok şirketin personel alımlarında yetkinlik olarak gerek gösterilen bir profesyonel CAD/CAM tabanlı yazılımdır.

Gelişimci Mühendis platformu olarak piyasaya en kapsamlı, profesyonel, titizlikle ve büyük emeklerle hazırlanmış tüm mühendislerin ihtiyaçlarına yanıt veren, online eğitim düzeyini üst seviyelere ulaştıran, eğitimler oluşturuyoruz.

Bu eğitim sizleri, CATIA programı veya herhangi bir CAD/CAM programı hakkında hiçbir ön bilgiye sahip olmadan, sıfırdan başlayıp eğitim sonunda uzman bir seviyeye ulaştırmış olacak, Öz geçmişinize bu becerinizi gönül rahatlığıyla ekleyebileceksiniz. Eğitim sonunda aklınıza gelebilecek tüm tasarımları oluşturabilecek seviyeye ulaşmış olacak, Sertifikalı Catia kullanıcısı haline gelerek, programı iş hayatında profesyonel kullanabilecek seviyenin ötesine ulaşmış olacaksınız.

Bu eğitime kayıt olduğunuz takdirde dinamik bir eğitime sahip olacaksınız. Her ay gelen yeni güncel içeriklerden ömür boyu faydalanabileceksiniz. Eğitim her kısmıyla ilgili aklınıza takılan tüm soru işaretlerini soru cevap kısmından bizlere iletebilecek, 12 saat içerisinde mutlaka gerekli dönüşü almış olacaksınız.

Sizler de tasarım ve analiz yapmayı, yeni şeyler ortaya koymayı; kendinize bu alanda yenilik, gelişim ve değer katmak istiyorsanız bu eğitim serisine sizleri bekliyorum.

Taught by

Burak Biber and Gelişimci Mühendis

Reviews

4.7 rating at Udemy based on 755 ratings

Start your review of Catia A-Z™ | Sıfırdan Uzmanlığa Catia Eğitimi Tasarım&Analiz

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.