Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Udemy

Pomodoro ile 1 Haftada Python Ögrenin + 100 Soru-Çözüm

via Udemy

Overview

Kısa sürede tüm detaylarıyla Python öğrenebilirsiniz. Ayrıca bilginizi ödev, quiz ve kodlama egzersizleri ile pekiştirin

What you'll learn:
  • Python'ı tüm detayları ile öğreneceksiniz.
  • Pomodoro tekniği ile zaman yönetimi konusunda bilgi sahibi olacaksınız.
  • Quiz, ödevler ve kodlama egzersizleri ile öğrendiklerinizi pekiştireceksiniz.
  • Diğer programlama dillerini çok daha kolay kavrayabileceksiniz.

Veri bilimi, yapay zeka, robotik, makine öğrenmesi ve daha birçok alan. Python, her kapıyı açan bir maymuncuk anahtarı.

Yabancı diller arasında İngilizce nasıl bir öneme sahipse, Python'da programlama dilleri arasında aynı öneme sahip. Bu başarıyı ise kolay öğrenilmesi ve oldukça zengin kütüphaneleri ile sağladı. Geleceğimizde artık yapay zeka var. Yapay zeka için ise Python var. Eğer geleceği şekillendirmek veya onu anlamak istiyorsanız Python'ı kısa sürede oldukça iyi öğrenebilirsiniz.

Bu kursun içeriği özel olarak hazırlandı ve diğer kurslardan oldukça farklı. En temel farklılığı ise Pomodoro. Zaman yönetimi ve odaklanmak konusunda Pomodoro oldukça önemli bir yere sahip.


Öyleyse Pomodoro Nedir?

25 dakika boyunca etrafımızdaki tüm uyarıcıları (telefon, televizyon vb.) kapatıp sadece derse odaklanıyoruz. Süre dolduktan sonra ise 5 dakika boyunca ders haricinde her şeyi yapabiliriz. Böylelikle zihnimizi en verimli şekilde kullanıyoruz. Toplam 30 dakikalık süreye ise 1 Pomodoro diyoruz.

Kurs ise 7 gün boyunca, her gün 3 Pomodoro olacak şekilde hazırlandı. Kısacası günde 1.5 saatinizi ayırarak 1 haftanın sonunda Python'ı öğrenmiş oluyorsunuz.

Ayrıca 1.5 saatlik günün derslerini izlemeden önce dünün özeti ve derslerini izledikten sonra ise yarının özeti var. Her şey oldukça açık ve düzenli.


Bu yöntem başarılı mı?

Kesinlikle. 13.000+ öğrenci bu kursa kayıtlı ve kursun puanı 5 üzerinden 4.7+. Ayrıca sadece Python öğrenmekle kalmayıp bu yöntem size bir disiplin kazandıracak. Yaptığınız her işte Pomodoro size yardımcı olacak.


Peki öğrendiklerimi nasıl pekiştireceğim?

Bunun için sizlere Udemy'nin sağladığı tüm imkanları kullandım. Derslere başlamadan önce kısa bir quizimiz var. Dersleri tamamladıktan sonra ise günün ödevi bizi bekliyor. Tüm kurs bittikten sonra ise 100 soruluk bir kodlama egzersizleri bölümü var. Ayrıca bu soruların çözümlerini de videolu şekilde hazırladım. Böylelilikle karşınıza 20 saatlik bir kurs çıktı.


Eğer memnun kalmazsanız iade hakkınız bulunuyor. Github'dan kursta kullanılan tüm dosyalara erişebilirsiniz.

Taught by

Ceyhun Özdemir

Reviews

4.5 rating at Udemy based on 606 ratings

Start your review of Pomodoro ile 1 Haftada Python Ögrenin + 100 Soru-Çözüm

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.