Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Udemy

Yeni Başlayanlar için React-Redux Eğitim Serisi

via Udemy

Overview

React.Js ile Web Uygulamalarınızı bir adım ileri taşıyın.

What you'll learn:
  • ReactJs ve temellerini
  • Redux nedir ve nasıl kullanılır
  • React Router ile Yönlendirme işlemleri

Bu eğitim serisinde birazcık HTML, o kadar olmasa da CSS ve eser miktarda JavaScript bilgisine sahip olan, mevcut bilgileri ile yeni teknolojilerden biri olan React.js frameworkünü öğrenip daha hızlı ve efektif uygulama arayüzleri geliştirmek isteyen ama nereden başlaması gerektiğini bilmeyen ya da tekrar tekrar To-Do uygulaması yapmaktan sıkılmış kişiler için hazırlanmıştır.

Eğitim serisi boyunda iki farklı uygulama geliştirerek React'ın temellerini öğreneceğiz. Daha sonra bu öğrendiğimiz temellerin üzerine gelişmiş yardımcı kütüphanelerden olan ve durum(state) yönetimini kolaylaştıran ama ilk başta anlaşılması bir miktar güç olan Redux kütüphanesi hakkında konuşup projelerimizde kullanacağız ve bu sayede ileri seviye react uygulama geliştirebilecek seviyeye gelmiş olacağız.

Eğitim serisi boyunca videoları kısa ve anlaşılır tutmaya özen gösterdim ki umarım izlerken sıkılmazsınız ve kafa karışıklığı olmaz. Projeler ile ilgili yazdığım her kodu, özellikle de kritik olan kısımları, kayıt esnasında yazmaya çalıştım. Böylelikle umuyorum ki benimle birlikte siz de kodlarınızı yazarken çalışması gereken anda projeniz çalışır ve motivasyon kaybı yaşamazsınız.

Sözü daha fazla uzatmadan;
İyi Seyirler, İyi dersler!

Taught by

Mehmet Ali Fırat

Reviews

3.6 rating at Udemy based on 252 ratings

Start your review of Yeni Başlayanlar için React-Redux Eğitim Serisi

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.