Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Udemy

A1-A2 TEMEL SEVİYE İNGİLİZCE Kursu | Tüm Konular ve Yapılar

via Udemy

Overview

A1-A2 Elementary Temel Seviye İngilizce Kursu, İngilizce Gramer Konu Anlatımları, Kelimeler ve Video İçi Aktiviteler

What you'll learn:
  • Temel A1-A2 Seviye Tüm Yapıları ve Kelimeleri öğreneceksiniz.
  • Kelimelerin doğru okunuşlarını ve kullanımlarını göreceksiniz.
  • Video derslerden sonra öğretmeninizin çözeceği sorular ile bilginizi anında pekiştirebileceksiniz.
  • Video derslerden sonra çözeceğiniz sorular ile bilginizi yine kendiniz geliştirebileceksiniz.
  • Her bir videodan sonra eklediğimiz KAYNAK linklerinde OKUMA, DİNLEME, YAZMA, KELİME Aktiviteleri yapacak, yüzlerce soru çözeceksiniz.
  • Kursun KİTABI mevcuttur. A1-A2 Temel seviye Candelas Essential English Grammar kitabımız ile beraber kursu bitirmenizi tavsiye ederiz.
  • Kurs ile Kitap paralel ilerler ve binlerce aktivite yapar, soru çözersiniz. Kitap hakkında detaylı bilgi kurs içinde verilir.

A1-A2 Elementary Temel Seviye İngilizce Kursumuzda temel (basic) seviyedeki tüm gramer konularını, yapılarını ve kelimelerini bol örnekler ile öğrenirsiniz.

Konu anlatımları titiz çalışılmıştır. Konular profesyonelce kısa, açık ve hedef odaklı anlatılır.

Ayrıca, örnek cümleler içinde kullanılan temel seviye kelimeleri doğal bir şekilde öğrenirsiniz. Öğretmeninizden bu kelimelerin doğru telaffuzlarını duyarsınız.

Video derslerde anlatılan konular bolca örnek kullanımlar içerir. Ayrıca, her video dersin sonunda sizlere örnek aktiviteler ve sorular sunulur. Bu aktiviteler, video ders içinde sizlerle beraber öğretmeniniz tarafından yapılır. Böylece, video sonrasında karşınıza çıkacak soruları daha kolay yapabilirsiniz.

Her bir video dersini izledikten sonra sizlere en az beş tane soru sorarız. Bu soruları çözerek izlediğiniz konuyu hemen pekiştirerek öğrenme fırsatı yakalarsınız.

Bilindiği üzere, İngilizce ne kadar çok pratik edilir ve ne kadar çok kullanılırsa o kadar iyi öğrenilir. Bu sebeple, her videodan sonra ek KAYNAKlinkleri ekleriz. Bu kaynak linklerinde, DİNLEME, OKUMA, KELİME, TELAFFUZ, YAZMAve GRAMER konularını içeren ekstra çalışmalar ve ekstra aktiviteler yaparsınız.

Tüm bu çalışmaların yanında sizlere Candelas Essential English Grammar A1-A2 Elementary Temel Seviye "Gramer, Kelime, Dinleme, Yapılar" kitabımızı incelemenizi ve satın almanızı tavsiye ediyoruz. Kitabımız ile Video dersler paralel ilerlemektedir. Kitabımızda bulunan 4500'den fazla aktiviteyi yaparak ve soru çözerek İngilizce alt yapınızı daha ileri bir seviyeye taşırsınız. Bunun yanında, kitabımızda bulunan dinleme aktivitelerini yaparak, doğal bir şekilde İngilizce öğrenmeniz hedeflenir.

Bunun yanında Candelas Essential English Reading A1-A2 Elementary Temel Seviye "OKUMA, Kelime, Dinleme, Yapılar" kitabımızı incelemenizi ve satın almanızı da tavsiye ederiz. Bu kitapta bulunan 50 adet okuma ile öğrendiğiniz yapılar pekişir. Dinleme, kelime, konuşma ve yazma aktiviteleri ile İngilizceyi gerçek anlamda öğrenirsiniz.

Kursumuzun EN ÖNEMLİ ÖZELLİĞİ şudur. Sizin gerçek anlamda İngilizce öğrenmeniz hedeflenir. KAYNAKlinkleri, gramer kitabı ve ek OKUMAkitabı ile öğrenme süreciniz tam anlamıyla desteklenir.

Kursumuzda toplam 91 ders ve 1 bonus video ile toplam 92 konu anlatımı videosu bulunmaktadır.

Sorularınız için eğitmeninize direk ulaşabilirsiniz.


%100 öğrenci memnuniyeti ve 30 gün para iade garantisi!

Kursumuz %100 memnuniyet garantilidir. Eğer memnun kalmazsanız 30 gün içinde iade edebilir ve ödediğiniz tüm parayı geri alabilirsiniz. Ödemeler UDEMY tarafından sizlere yapılır!


Bizi takip ettiğiniz için teşekkür eder, başarılı bir öğrenim süreci dileriz.

Taught by

Akın Demir and Gözde Karapınar

Reviews

4.4 rating at Udemy based on 1198 ratings

Start your review of A1-A2 TEMEL SEVİYE İNGİLİZCE Kursu | Tüm Konular ve Yapılar

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.