Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Udemy

Başlangıçtan İleri Düzeye TAM KAPSAMLI HIZLI İNGİLİZCE Kursu

via Udemy

Overview

A'dan Z'ye Dilbilgisi + İş İngilizcesi + Okuma, Dinleme, Anlama, Yazma + Alıştırmalar ve TESTLER + HEDİYE E-KİTAP

What you'll learn:
  • SIFIRDAN İLERİ DÜZEYE, KOLAYDAN ZORA doğru, belirli bir sistemle, AŞAMALI BİÇİMDE ilerleyerek İngilizce öğreneceksiniz.
  • Öğrenim süresince, (Dilbilgisi, sözlük vb.) kurs dışı başka bir kaynağa başvurmaya gerek duymayacaksınız.
  • İngilizceyi TAM KAPSAMLI ve EKSİKSİZ olarak, tüm yönleri ile, GÖRSEL ve İŞİTSEL bir yöntemle öğreneceksiniz.
  • İngilizcedeki tüm temel DİLBİLGİSİ yapısını, tüm ayrıntılarıyla ve çok sayıda alıştırma eşliğinde öğreneceksiniz.
  • YDS ve TOEFL gibi sınavlara girebilecek alt yapıyı oluşturacaksınız.
  • 10.000’e yakın İngilizce sözcüğü, söylenişleri ve Türkçe karşılıkları ile birlikte öğreneceksiniz.
  • İngiliz öğretmenlerimizce seslendirilmiş olan yüzlerce parça ile, DİNLEME ve ANLAMA becerinizi geliştireceksiniz.
  • Verilen çok sayıda ALIŞTIRMA aracılığıyla, ileri düzeyde İngilizce KONUŞMA yeterliği edineceksiniz.
  • YOLCULUKTAN ALIŞVERİŞE, SAĞLIKTAN ARKADAŞLIĞA, her durum için gerekli olabilecek 1000’in üzerinde tümce kalıbı öğreneceksiniz.

İNDİRİM KUPONU kodu: MARCH-3-8 (8 MARTa kadar geçerli)

HEDİYE E-KİTAP:

22.12.2023 tarihinden itibaren bu kursu satın alan her öğrencimize, Google-Kitaplarda yayınlanmakta olan “ALL TENSES IN ENGLISH - İNGİLİZCEDE TÜM ZAMANLAR: Sınavlara Hazırlananlar, Her Düzeyde İngilizce Öğrenen ve Öğretenler için Geniş Kapsamlı Kaynak” adlı E-kitabımızı hediye olarak veriyoruz. (Kitabı nasıl edineceğinize ilişkin bilgi, satın alma tarihini izleyen ilk ayın ilk 3 günü içinde yapılacak olan duyuruda verilecektir.)


DİKKAT!
Bu kursu ÖZEL İNDİRİMLİ FİYATA edinebilmeniz için gereken bilgi Bora Yayıncılık'a ait web sitesinde verilmiştir. (Google'da tırnak içinde "BORA YAYINCILIK - B. Orhan Doğan" şeklinde arama yaparak web sitemize erişebilirsiniz.)


GÜNCELLEME DUYURUSU (03 Kasım 2023):

Merhabalar,
Öğrencilerimizden gelen talep doğrultusunda, kursumuzun sonunda yer alan, Yolculuktan Alışverişe, Sağlıktan Arkadaş Edinmeye, Konaklamadan Ulaşıma kadar akla gelebilecek her alandan 1000’in üzerinde İngilizce örnek tümce, deyim ve sözcük içeren ENGLISH PHRASE BOOK (İNGİLİZCE KONUŞMA KILAVUZU) bölümü yeniden düzenlenmiş, güncellenmiş ve genişletilmiştir. (İngilizce seslendirme eğitmenimiz Beverley Westbrook tarafından gerçekleştirilmiştir.)

İyi çalışmalar ve başarılar diliyoruz.

B. ORHAN DOĞAN – BORA YAYINCILIK


GENİŞ KAPSAMLI GÜNCELLEME DUYURUSU (20 Nisan 2023):

Merhabalar!

Öğrencilerimizden gelen istekler doğrultusunda, kursumuza, tüm temel dilbilgisi konularının ardından gelen, toplamda 3000’e yakın çoktan seçmeli soru içeren, 100’den fazla geniş kapsamlı SINAV (Quiz / Test) ekledik.

Öğrendiklerinizi sınayabilmenize ve pekiştirebilmenize yönelik olan test sorularını, aynı zamanda yeni bilgiler edinebilmenizi de sağlayacak bir sistemle hazırladık. Öğrenim kalitenize ve hızınıza çok büyük katkı sağlayacak olan bu testleri sırası geldikçe mutlaka yapmanızı öneriyoruz.

İyi çalışmalar ve başarılar diliyoruz.
B. ORHAN DOĞAN – BORA YAYINCILIK


GÜNCELLEME DUYURUSU (11 Ekim 2022):

Öğrencilerimizden gelen talep doğrultusunda, önemli bir güncelleme daha gerçekleştirilmiş; kursumuza, 6 saat 9 dakika uzunluğunda, çok geniş kapsamlı bir PHRASAL VERBS & PREPOSITIONAL VERBS (DEYİMSEL FİİLLER ve EDATSAL FİİLLER) bölümü eklenmiştir.
Bölüm, toplam 789 farklı anlamı olan 500’ün üzerinde PHRASAL VERBS ve çok sayıda PREPOSITIONAL VERBS içermektedir. Her Deyimsel Fiil en az bir örnek tümce içinde kullanılmış ve İngiliz eğitmenimiz tarafından seslendirilmiştir.

İyi çalışmalar ve başarılar diliyoruz.
B. ORHAN DOĞAN – BORA YAYINCILIK


GÜNCELLEME DUYURUSU (27 Ağustos 2022):

Öğrencilerimizden gelen talep doğrultusunda, “Başlangıçtan İleri Düzeye Tam Kapsamlı Hızlı İngilizce Kursu”nda GENİŞ ÇAPLI BİR GÜNCELLEME yapılmıştır. Kursunuz, aşağıda verdiğimiz yeni bölümler, dersler ve SEVİYE BELİRLEME SINAVI ile zenginleştirilmiş ve ayrıca seviyelere bölünmüştür:

KURSUN SEVİYELERİ (A1-A2 / B1-B2 / C1-C2)
ENGLISH LEVEL TEST (SEVİYE BELİRLEME SINAVI)
PRONUNCIATION & SYLLABICATION (SÖYLENİŞ & HECELEME)
PRONUNCIATION TIPS - 1 (SÖYLENİŞE İLİŞKİN İPUÇLARI - 1)
PRONUNCIATION TIPS - 2 (SÖYLENİŞE İLİŞKİN İPUÇLARI - 2)
PRONUNCIATION TIPS - 3 (SÖYLENİŞE İLİŞKİN İPUÇLARI - 3)
PRONUNCIATION TIPS - 4 (SÖYLENİŞE İLİŞKİN İPUÇLARI - 4)
PRONUNCIATION TIPS - 5 (SÖYLENİŞE İLİŞKİN İPUÇLARI - 5)
PRONUNCIATION TIPS - 6 (SÖYLENİŞE İLİŞKİN İPUÇLARI - 6)
PRONUNCIATION TIPS - 7 (SÖYLENİŞE İLİŞKİN İPUÇLARI - 7)
PRONUNCIATION TIPS - 8 (SÖYLENİŞE İLİŞKİN İPUÇLARI - 8)
PRONUNCIATION TIPS - 9 (SÖYLENİŞE İLİŞKİN İPUÇLARI - 9)

İyi çalışmalar ve başarılar diliyoruz.

B. ORHAN DOĞAN – BORA YAYINCILIK


KURSUN YAPISI VE ÇALIŞMA YÖNTEMİ

Merhaba,

Ben Orhan Doğan (Bekir Orhan Doğan).

“Başlangıçtan İleri Düzeye Tam Kapsamlı Hızlı İngilizce Kursu”na hoş geldiniz!


Bu kursta İngilizceyi

Hiç bilmiyorsanız, öğreneceksiniz!

Az ya da orta düzeyde biliyorsanız, ilerleteceksiniz!


Hiç İngilizce bilmiyorsunuz ya da biraz bilginiz var ama yetersiz. Yabancı dil öğrenmeye ayıracak zamanınız ve paranız da pek fazla değil.

Sağlam ve güvenilir bilgi içeren, geniş kapsamlı ve üstelik ekonomik olan bir kaynaktan çalışıp İngilizcenizi hızla ilerletmek istiyorsunuz ama bu arada “5 saatte İngilizce”, “1 günde İngilizce” “1 haftada İngilizce”gibi, akıl ve bilim dışı yaklaşımlar sunan kurslara yönelip, zaman ve para kaybetmek de istemiyorsunuz… Öyleyse şu anda gerçekten doğru kurstasınız!

Kişisel tanıtım sayfasında da belirttiğim gibi, bu kurs, A'DAN Z'YE TAM KAPSAMLI İNGİLİZCE ÖĞRENİM SETİ adlı kitabım temel alınarak hazırlandı.

Öğrenim setimizi, aralarında İngiliz öğretmenlerimizin de yer aldığı çalışma arkadaşlarımızla birlikte “görsel ve işitsel temelli öğrenme” ortamına uygun çeşitli uyarlamalar yaparak yeniden düzenledik ve seslendirdik; çeşitli eklemelerle zenginleştirdik.

Böylece sizler için, olabilecek en kolay, en hızlı ve en verimli yöntemle, yepyeni ve kendi alanında bir ilk olmasını hedeflediğimiz eksiksiz bir kurs oluşturmak için uğraş verdik.

Hiç İngilizce bilmeyen bir öğrenciyi, kısa sürede, başka hiçbir kaynağa başvurmaya gerek kalmadan, BAŞLANGIÇTAN İLERİ DÜZEYE taşımayı ve Türkçe karşılıkları ile birlikte binlerce İngilizce sözcük öğretebilmeyi amaçladık.

Ayrıca, İngilizce söylenişi sıfır hata ile öğrenebilmeniz için, seslendirmelerin, büyük ölçüde İngiliz eğitmenlerimiz tarafından yapılmasına özen gösterdik.

NEDEN BU KURS?

Bu kursu, benzerlerinden ayıran en belirgin özellikleri ve üstünlükleri şunlardır:

1) Bu kurs, İngilizce öğrenmeniz için gereksinim duyacağınız tüm temel içeriği barındırmaktadır:

● DİLBİLGİSİ (GRAMMAR)
Kursun tamamında, ZAMANLARdan SIFATLARa, EDATLARdan ZARFlara yüzlerce dilbilgisi konusu ayrıntılı olarak ele alınmaktadrır.

● SÖZCÜK BİLGİSİ (VOCABULARY)
'Vocabulary' başlığı altında verilen sözcük listelerinin yanı sıra, karşılıklı konuşmalarda, okuma ve dinleme parçalarında, örnek tümcelerde, alıştırmalarda vb… tüm kurs boyunca Türkçe karşılıkları ile birlikte 10.000’in üzerinde sözcüğün tanıtımı yapılmaktadır

● SÖYLENİŞ / TELAFFUZ (PRONUNCIATION)
İngilizce söylenişi sıfır hata ile öğrenebilmeniz için, kurstaki seslendirmelerin çok büyük bir bölümü İngiliz öğretmenlerimiz tarafından yapılmıştır.

● KARŞILIKLI KONUŞMALAR (CONVERSATIONS) VE OKUMA PARÇALARI (READINGS)
● DİNLEME (LISTENING) ve ANLAMA (COMPREHENSION)

Kursun her aşamasında yer alan ve İngiliz eğitmelerimizce seslendirilmiş olan çok sayıdaki ‘Karşılıklı Konuşma (Conversation)’ ve ‘Okuma Parçası (Reading)’ ile, DİLBİLGİSİ açıklamalarında öğrenmiş olduğunuz yapıları örnek tümcelerle pekiştirecek, yeni sözcükler öğrenecek ve bunları mükemmel bir İngilizce ile dinleyerek kulak dolgunluğunuzu geliştireceksiniz

● YAZMA (WRITING)
UNIT 1 ile UNIT 23 arasındaki tüm alıştırmalarda, verilen boşlukları doldurmak için videonuzu durdurarak yanıtları yazmanız gerekecektir. Bu da İngilizce yazma yeterliğinizde önemli bir ilerleme sağlayacaktır.

● İŞ İNGİLİZCESİ (BUSINESS ENGLISH)
Kurs boyunca verilen KARŞILIKLI KONUŞMALARda (CONVERSATIONS) OKUMA PARÇALARInda (READINGS) ve ENGLISH PHRASE BOOK (İNGİLİZCE KONUŞMA KILAVUZU) bölümünde İŞ İNGİLİZCESİ ile ilgili örnek tümce ve sözcüklerle karşılaşacaksınız.

● KARŞILAŞABİLECEĞİNİZ ÇEŞİTLİ DURUMLAR İÇİN GEREKLİ OLAN KONUŞMA KALIPLARI

Kursunuzun sonunda yer alan ENGLISH PHRASE BOOK (İNGİLİZCE KONUŞMA KILAVUZU) bölümü, yolculuktan alışverişe, sağlıktan arkadaş edinmeye kadar aklınıza gelebilecek her alandan 1000’in üzerinde Türkçe - İngilizce örnek tümce, deyim ve sözcük ile bunların söylenişlerini içermektedir. Tümü Türkçe - İngilizce olarak seslendirilmiş olan bu konuşma kılavuzunda yer alan İngilizce metinlerin seslendirmesi İngiliz öğretmenlerimiz tarafından yapılmıştır.

● ALIŞTIRMALAR (EXERCISES)
Kurs boyunca verdiğimiz çok sayıdaki alıştırma, edindiğiniz bilgileri pekiştirmeniz için büyük bir katkı sağlayacaktır.

2) Kursumuz, BAŞLANGIÇTAN İLERİ DÜZEYE, KOLAYDAN ZORA doğru, belirli bir sistemle, AŞAMALI BİÇİMDE ilerlemektedir.

Kolaydan zora doğru giden bu aşamalı öğretim sisteminde, yeni bir bilgi, her zaman, daha önceki bilgiler temel alınarak verilmekte; tamamladığınız her ders, kursun başlangıcından o dersin en son satırına kadar, verilen her bilgiyi eksiksiz biçimde öğrenmiş olduğunuz anlamına gelmektedir.

Bu arada, özellikle sayfa sonlarında olmak üzere, gereksinim duyduğunuz yerlerde, videoyu durdurup bir kitap okur gibi yazılara göz atmanız ya da videoyu tekrar izlemeniz de ilerlemenize önemli bir katkı sağlayacaktır.

3) Bu kursun kalitesini ve öğretme gücünü, çalışma süreciniz ilerledikçe daha iyi fark edeceksiniz.
Çalıştığınız ders sayısı arttıkça, derslerin kalitesinde, öğrenme hızınızda ve anlama kapasitenizde de bir artış gözlemleyeceksiniz. (Birçok kursta ise, bunun tam tersi bir durumla karşılaşma olasılığınız yüksektir. Dersler ilerledikçe, kalitede azalma başlar; bu da öğrenme ve anlama kapasitesinde önemli bir düşüşe yol açar.)

4) Kursumuz doğrudan öğretmeye yöneliktir. Sloganımız ‘AZ SÖZ ÇOK BİLGİ’dir.
Bu kurs, uzun ve anlamsız açıklamalara girmeden, toplam süreyi gereksiz yere uzatmadan, öğrenciyi oyalamadan, elden gelen en kısa sürede, mümkün olan en geniş kapsamlı İngilizce bilgisini vermeye yönelik olarak hazırlanmıştır.

5) Bu kurs bilimsel bir yaklaşımla hazırlanmıştır.

6) Ve son olarak:

Bu kurs güvenilirdir.

Verilen bilgiler doğrudur;

Yanlış ya da yanıltıcı bilgi içermez.

İngilizceyi gerçekten bilen (ya da ana dili İngilizce olan) eğitmenlerce hazırlanmıştır.

İçeriğinde, özenle incelenmeden yayımlanmış tek bir sözcük bile yer almaz.

Bu kursun arkasında, 50’den fazla kitap ve öğrenim setiyle, 25 yılı aşkın bir süredir Türkiye’deki yabancı dil öğretiminde söz sahibi olan B. (Bekir) Orhan Doğan ve BORA YAYINCILIK güvencesi vardır.


KURSU BAŞARIYLA TAMAMLAMAK VE BEKLENTİNİZİ KARŞILAYACAK DÜZEYDE İNGİLİZCE ÖĞRENMEK İÇİN YAPMANIZ GEREKEN TEK ŞEY, HİÇBİR DERS YA DA ALIŞTIRMAYI ATLAMADAN, KURSUN İLERLEYİŞİNE UYUM SAĞLAMAKTIR.

Bunu gerçekleştirdiğinizde, İngilizceyi, beklentinizi de aşan bir düzeyde ve hızla öğrendiğinizi göreceksiniz. Toplam çalışma süreniz, büyük bir olasılıkla, 3 ayı aşmayacaktır.

Kursla ilgili her türlü sorunuzu ya da önerinizi Soru & Cevap ya da Mesaj bölümlerinden iletebilirsiniz. En kısa süre içinde dönüş sağlanacaktır.

Kursumuzun İngilizce öğreniminize beklediğiniz katkıyı sunacağını umuyor, iyi çalışmalar ve başarılar diliyoruz.

Taught by

B. Orhan Doğan - Bora Yayıncılık

Reviews

4.6 rating at Udemy based on 497 ratings

Start your review of Başlangıçtan İleri Düzeye TAM KAPSAMLI HIZLI İNGİLİZCE Kursu

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.