Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Udemy

A'dan Z'ye İngilizce | 40+ Saat

via Udemy

Overview

Platformun en akademik, en kapsamlı, en güncel ve en akılda kalıcı sunumlarıyla hazırlanan yeni İngilizce yol haritanız.

What you'll learn:
  • İngilizce öğrenmeyi öğreneceksiniz.
  • En temelden (Beginner) - İleri seviyeye (Advanced) İngilizce öğreneceksiniz.
  • Tiyatral Hikayeleştirme® tekniğiyle yeni kelimeleri öğrenecek ve unutmayacaksınız.
  • Telaffuz çalışmalarımızla İngilizce'de doğru telaffuz yöntemlerini öğrenecek; İngilizce konuşmalarınızda aksanınız ve tonlamanızla fark yaratacaksınız.
  • Okuma ve Dinleme becerilerinizi geliştireceksiniz.
  • Egzersizler, ödevler ve kısa sınavlarımız aracılığıyla çok kapsamlı pratik yapabilecek, öğrendiklerinizi pekiştirebileceksiniz.
  • Yazma ve Konuşma becerilerinde yetkinlik sahibi olacaksınız.
  • YDS-TOEFL-IELTS gibi sınavlardan yüksek puanlar alabileceksiniz.
  • Çözülemez bir sorunsal gibi kabul edilen İngilizce'yi kursumuzda keyifle öğreneceksiniz.
  • İş ve sosyal çevrenizde büyük bir özgüvenle "İngilizce biliyorum!" diyebilecek, yurt dışı seyehatlerinizi keyifle planlayabileceksiniz.
  • İş İngilizcesi üzerine kelimeler ve ifadeler öğreneceksiniz.
  • Sunum yapma, rapor hazırlama, mail yazma, telefona aramalarını yanıtlama gibi konularda pratik kazanacaksınız.

---------------------------------------------------

Egzersizler kursun ilgili bölümlerine indirilebilir kaynak olarak eklenmiştir. İndirip konular ile ilgili egzersizlerinizi tamamlayabilirsiniz. Sorunuz olursa her zaman soru-cevap bölümünden tartışma başlatabilirsiniz.

---------------------------------------------------

  • Her bir ünite özelinde hazırladığımız Quizlet kelime çalışma kartlarını sunuyoruz! Quizlet uygulaması üzerinden "En Güncel Öğrenme Metorlarıyla A'dan Z'ye İngilizce" adlı sınıfımıza kayıt olup, ilgili ünitelerde öğretilen kelimeleri hem kelime türü hem de anlamı ile öğrenerek pratik yapabileceksiniz! Udemy burada linklere izin vermediği için linki ayrı yazmak durumundayız. Aradaki boşlukları silerek sınıfımıza katılabilirsiniz.

https: // quizlet . com / join / QHms63HtK

---------------------------------------------------

Merhabalar,

İngilizce'yi ev konforunda, özel ders alır gibi, geniş ve güvenilir bir kaynakla kapsamlı şekilde öğrenmek mi istiyorsunuz? O halde doğru adrestesiniz!

Tamamen akademik altyapı ile hazırlanmış, en güncel öğrenme metotları ve en etkili sunum teknikleri ile tasarlanmış, akıcı bir anlatımla İngilizce öğrenme serüveninizi keyifli bir yolculuk haline getiren "En Güncel Öğrenme Metotlarıyla A'dan Z'ye İngilizce Serüveni" kursumuza hoşgeldiniz. Bu kurs, özel ders alır gibi İngilizce öğrenmek isteyenler için tasarlanmıştır. Geniş kaynak kütüphanesi, etkileyici ve renkli sunumları, akıcı anlatımı ve geniş müfredatıyla platformun en geniş kapsamlı kursudur.

Kurs müfredatımız, İngilizce'ye dair hiçbir şey bilmediğiniz varsayılarak oluşturulmuştur, fakat müfredat seviyelere ayrıldığından dolayı, kendi seviyenize göre de çalışmalarınıza başlayabilirsiniz. Müfredatımız kapsamında, İngilizce alfabeden başlanarak sizlere aktarılacak, dil bilgisi çalışmalarıyla "Grammar" olarak bilinen konuda yetkinlik kazanmanız sağlanacaktır. Fakat bu kursu ayrıcalıklı kılan en önemli konu, günlük sosyal hayata, popüler kültüre ve konulara dair içeriklerini barındırmasıdır.

Grammar konuları, uluslararası standartlarda en yaygın olarak uygulanan ilerleme müfredatı gözetilerek müfredatımızın içine serpiştirilmiştir. İngilizce dil biligisini öğrenmek için ekstra bir çalışma yapmanıza gerek kalmadan, kursun doğal akışında tüm dil bilgisi kurallarını öğrenecek, bu dil bilgisi kurallarının yanında okuma, dinleme olarak isimlendirilen girdi becerilerinize dair bilgiler size aktarılarak konuşma ve yazma olarak adlandırılan çıktı becerilerinizin geliştirilmesi sağlanarak sizlerin hem dinlediğini ve okuduğunu anlayabilen, hem de dilediğiniz herhangi bir konuda konuşabilen ve yazabilen bireyler olmanıza yardımcı olacağız.

Kursu tamamladığınızda öğrenemedim demeniz mümkün olmayacak ve başlangıçtaki sizle kursu tamamladıktan sonraki sizi kıyasladığınızda büyük bir şaşkınlığa uğrayacaksınız.

Fakat, yine de dil bilgisi konularında çalışma yapmak isterseniz kursumuzun Pure Grammar (Saf Dil Bilgisi) bölümünde istediğiniz dil bilgisi konusuna dair bilgilere ulaşabilirsiniz.

Herhangi bir sorunuz olması durumunda ekip olarak her zaman yanınızda olduğunuzu ifade eder, bu yolculukta sizlerle birlikte olmaktan duyduğumuz memnuniyeti ifade etmek isteriz.

Sizlere tavsiyemiz, kursumuzda İngilizce öğrenirken yavaş ve özümseyerek ilerlemenizdir, çünkü öğrenme metodolojisinde "Geç öğrendiğiniz şeyleri, geç unutursunuz." önemli bir yaklaşımdır.

Tanıtım videomuzda da ifade ettiğimiz üzere, dilerseniz kendinize bir fincan kahve alın ve yolculuğumuza başlayalım...

--------------------------------------------------

Taught by

Nevzat S. Şenyayla

Reviews

4.5 rating at Udemy based on 775 ratings

Start your review of A'dan Z'ye İngilizce | 40+ Saat

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.