Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Udemy

GarageBand Müzik Prodüksiyonu Yeni Başlayanlara Özel

via Udemy

Overview

GarageBand ile Kendi Şarkını, Müziğini, Müzik Yapmanın Temellerini Hemen Bügün Öğrenin!

What you'll learn:
  • GarageBand ile kendi müziğinizi tek bir nota bilmiyor dahi olsanız kolayca yapabileceksiniz.
  • Dijital müzik, DJ aranje, Dijital enstrumanları kolayca kullanabileceksiniz.
  • İstediğiniz her yerde müzik yapma imkanına sahipsiniz.

Müzik yapmak,dinlemek kadar kolay.

GarageBand, eksiksiz ses arşiviyle Mac’inizin içine yerleştirilmiş tam donanımlı bir müzikstüdyosu. Enstrümanlar, gitar ve vokal için ön ayarlar, sanal seans bateristlerive perküsyoncularından oluşan olağanüstü bir seçki. MacBook’a özel Touch Bar özellikleri
ve kullanıcı dostu modern tasarımı sayesinde, öğrenmek, çalmak, kaydetmek, yaratmakve hit parçalarınızı bütün dünyayla paylaşmak çok kolay. Şimdi bir profesyonel gibi müzik yapmanın tam zamanı.

Çok işinize yarayacak tonlarca kayıt ve düzenleme özelliği, GarageBand’i güçlüolduğu kadar kullanıcı dostu hale getiriyor. Performanslarınızı notasına ve desibeline kadar düzenleyin. Ritim sorunlarını tek tıkla düzeltin. Ses efekti eklentileriyle seslere ince ayar yapın. Üstelik, sıkıştırma ve görsel EQ gibi efektlerle parçanızın sondokunuşlarını bir profesyonel gibiyapabilirsiniz.

Nerede olursanız olun, iCloud sayesinde GarageBand parçalarınız üzerinde çalışmak çok kolay. Örneğin, yoldayken iPhone veya iPad’inizi kullanarak Mac için Garageband şarkınıza yeni bölümler ekleyebilirsiniz. Veya ilham geldiğinde, aklınıza gelen bir melodiyi taslak haline getirip Mac’inize aktarabilirsiniz.

Bu eğitim müzik yapmayı seven herkese hitap etmesi için kendi tecrübelerimi en hızlı yöntemlere değinerek anlatıyorum bir diğer kursum olan (Adım Adım) GarageBand ile Kendi Müziğini yap eğitimimde İphone ve İpad mobil versiyonunu anlattım 100 kişiyi geçtik gayet etkili bir şekilde arkadaşlar kendi müziklerini yapmaya başladı haydi şimdi sıra sizde gelin ve ücretsiz kursuma katılın kursun içerisinde sizleri sürpriz bekliyor kursta görüşmek üzere... :)

Taught by

Anıl YÜCEBAŞ

Reviews

4.2 rating at Udemy based on 118 ratings

Start your review of GarageBand Müzik Prodüksiyonu Yeni Başlayanlara Özel

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.