Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Udemy

Detaylı Facebook & Instagram Reklamcılığı Eğitim Seti

via Udemy

Overview

Sıfırdan İleri Seviyeye %100 Uygulamalı Facebook ve Instagram Sosyal Medya Yöneticisi Olun. | Facebook & Instagram Ads

What you'll learn:
  • Sosyal Medya Pazarlama ile Dijital Pazarlama alanında büyük bir adım atın.
  • Facebook Business Manager Nedir, Nasıl kullanılır, Ne işe yarar? Tüm bu soruların cevabı bulunmaktadır.
  • İnsanlara ürünleriniz, hizmetleriniz veya işletmeniz hakkında daha fazla bilgi vermek için bir Instagram İşletme Hesabı açın.
  • Kodlama bilgisine ihtiyaç duymadan chatbot tasarlayın, geliştirin ve raporlayın. Chatbotlar Nasıl Çalışır ve Neler Yapabilir?
  • Birkaç dakika içinde ilk adımdan başlayarak muhteşem tasarımlar ortaya çıkarmak mı istiyorsunuz?
  • WhatsApp Business nedir? Normal WhatsApp'tan farklı nedir? WhatsApp Business neler sunuyor?
  • Facebook Pixel Nedir? Facebook Pixel kodu ile Facebook reklamlarınızın performans takibini sağlayabilir, dönüşümlerini takip edebilir, reklam optimizasyonları yapabilir, hedef kitleler oluşturabilirsiniz.
  • Instagram reklamları ile işletmeler, görselleri kullanarak bilinirliklerini artırabilir ve müşteri tabanlarını genişletebilir. Instagram'da reklam yayınlamayı öğrenin.

Sıfırdan İleri Seviyeye Facebook ve Instagram Reklam Yöneticisi Olun. %100 Uygulamalı. Kendi sosyal medya hesabınızı ve işletme hesabınızı profesyonel olarak yöneteceksiniz. Sosyal medya uzmanlığı yolunda adım adım ilerleyeceksiniz.

Business Facebook, İnstagram işletme hesabı , Business Whatsapp, chatbotu , Facebook Pixel nedir nasıl kurulur? Nasıl reklam çıkmalıyız? Reklam çıkarken nelere dikkat etmeliyiz? Reklam incelikleri nelerdir? Nasıl hedefleme yapmalıyız? Kimlere nasıl reklam vermeliyiz gibi konuları ve daha fazlasının cevabını bu kursta bulacaksınız.

Kaliteli Görsel tasarım yapmayı , chatbot ile otomatik mesajlaşma yapıp zamandan tasarruf edip ürününüzü hızlı bir şekilde pazarlamayı sağlayacaksınız .

Aynı zamanda web sitenizin durumunu sosyal medya üzerinden takip etmesini uzman seviyesinde öğrenmiş olacaksınız. Eğer e-ticaret yapiyorsanız, internet üzerinden satış yapacaksanız, bu eğitimden edineceğiniz bilgiler ile satışlarınızı sosyal medya üzerinden arttırın ve rakiplerinizin önüne geçin.

Taught by

Nurettin Turgut

Reviews

4 rating at Udemy based on 771 ratings

Start your review of Detaylı Facebook & Instagram Reklamcılığı Eğitim Seti

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.