Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Udemy

Illustrator 2024 : A'dan Z'ye Kolay Öğrenme! (Güncellenmiş)

via Udemy

Overview

Temelden İleriye, Detaylı Anlatımı ve Türkiye'de En Çok Satan Illustrator Eğitimi ile Uzmanlaşın, Çizmeye Başlayın!!

What you'll learn:
  • Illustrator'un temel mantığını bol uygulamalı bir şekilde öğreneceksiniz. Ayrıca çizimler yapabilecek araç kullanımını en detaylı şekilde öğrenmiş olacaksınız.
  • Desen çizimleri, afiş çalışmaları, logo çizimleri, kartvizit çalışmaları gibi kurumsal çalışmalar yapabileceksiniz.
  • Kurumsal kimlik çalışmaları yapabileceksiniz.
  • Dünyanın en çok kullanılan vektörel programına hakim olacaksınız.

Bu eğitimde, temelden başlayarak sade ve bol uygulamalı bir şekilde adım adım ileri seviyeye taşıma ve programı bol uygulamalar ile öğretme hedeflenmiştir.

Set sürekli güncellenerek yeni versiyonlarda ki değişiklikler öğrencilerle paylaşılır. Öğrenci yeni versiyonla herhangi bir yerde karşılaştığında yabancı kalmaması hedeflenmektedir. Eski versiyonlardaki tüm bilgiler son versiyonda bulunur fakat son versiyondaki yeni özelliklere eski versiyonlardan ulaşmak imkansızdır. O yüzden eğitim son versiyon üzerinden ve son versiyon kullanılarak alınırsa daha verimli olacaktır. Dünya genelinde şirketler artık yıllık üyeliksistemiyle çalışmaktadır. Hal böyle olunca Adobe artık tüm ürünlerini Adobe CC versiyonu ile yıllık kiralama şeklinde müşterilerine sunmaktadır. Böylece her şirket güncel versiyonu kullanıyor olacaktır.

Ayrıca Türkiye'de ve hatta Dünyada tek olan eğitim sonunda STAJBÖLÜMÜ ile, sanki bir matbaada veya bir tekstil firmasında staj yapmış gibi bu sektörlerde kullanılan malzeme ve çalışma biçimini de öğretilmesi ve sektöre yabancı kalınmaması için gerekli bilgiler aktarıldı ve aktarılamaya devam edilecektir. Tasarım nasıl geliştirilir, İşi Baskıya Gönderirken Dikkat Edilecek Hususlar, Matbaa kağıt bilgileri, baskı türleri ve teknolojisi, tekstil baskı çeşitleri vb gibi.

BU ILLUSTRATOR EĞİTİMİMİZDE;

Arayüz ve Temel Bilgiler
Temel Özellikler
Temel Çizim Araçları
Illustrator'de Renk Kullanımı ve Özellikleri
Geometrik Nesnelerin Çizimi
Nesne Üzerinde Silme ve Kesme İşlemleri
Nesneler ile Çalışmak
İleri Transform Özellikleri
Yazı Araçları ve Yazılar ile Çalışmak
Fırça Kullanımı ve Fırçalar ile Çalışmak
Çizgiler Üzerinden Çalışmak
Semboller ile Çalışmak
Deformasyon Araçları
Boyama Araçları ve İleri Renk Kullanımı
Object Menüsü Özellikleri ve İleri Nesne İşlemleri
Piksel Tabanlı İmajlar ile Çalışmak
Effect Menüsü ile Çalışmak
Kaydetme ve Export İşlemleri
Tipografi (Yazı sanatı) ile çalışmak,

gibi bir çok konuya hakim olacak ve sürekli eklenen eğitim videoları ve uygulamalarla illustrator uzmanı olabileceksiniz. Eğitiminizi bu şekilde tamamladıktan sonra zaten sistem tarafındansize sertifika da tanımlanmış olacaktır.

Öğrenme aşamasında dilediğiniz zaman eğitmenle bağlantıya geçebilirsiniz. Çalışma hayatınızda veya freelance iş hayatınızda yine eğitmene konu hakkında danışabilirsiniz.

Bu program sayesinde

  • Yapay zeka özelliklerinin kullanımı

  • Web sitesi arayüzleri,

  • Desen Çizimleri

  • Karakter ve Obje Çizimleri

  • Typography (Yazı Sanatı) Çalışmaları

  • Arka Plan (Background) Çalışmaları

  • Efekt uygulamaları

  • 3 Boyutlu çizimler

  • Perspektif Çizimler

  • Kurumsal kimlik çalışmaları (logo, kartvizit, zarf, cdyüzü, cd kutusu yüzü, antetli kağıt,
    firmaların kullandığı faturalar vs..),

  • Basılı yayınlar (dergi kapağı, kitap kapağı, gazete ,reklam, afiş, poster vs) içeriği gibi çalışmaların tümü
    hazırlanabilir.

  • Ayrıca bu programı bilen kişiler logo, afiş gibi tasarımlar yaparakyarışmalara katılabilirler ve freelance çalışabilirler.

ve daha bir çok çizimi yapabileceğiniz harika bir program.


English:

In this training, it is aimed to take the program to an advanced level step by step, starting from the basics, in a simple and practical way, and to teach the program with plenty of applications.

The set is constantly updated and the changes in the new versions are shared with the students. When the student encounters the new version anywhere, it is aimed not to remain unfamiliar. All the information in the old versions is in the latest version, but it is impossible to access the new features in the latest version from the old versions. Therefore, it will be more efficient if the training is taken over the latest version and using the latest version. Companies around the world now work with an annual membership system. As such, Adobe now offers all its products to its customers in the form of annual rentals with Adobe CC version. Thus, every company will be using the updated version.

In addition, at the end of the training, which is the only one in Turkey and even in the world, with the INTERNSHIP DEPARTMENT (NEW!), the necessary information has been conveyed and will continue to be taught in order to teach the materials and working style used in these sectors as if he had done an internship in a printing house or a textile company. . How to develop a design, Considerations when Submitting the Job to Printing, Printing paper information, printing types and technology, textile printing types, etc. like.


IN ILLUSTRATOR TRAINING

Interface and BasicsBasic FeaturesBasic Drawing ToolsUsing Color in Illustrator and Its Properties Drawing Geometric ObjectsErasing and Cutting on Objects Working with ObjectsAdvanced Transform Features Working with Type Tools and Type Using Brushes and Working with Brushes Working with Lines Working with Symbols Deformation ToolsPaint Tools and Advanced Color Usage Object Menu Properties and Advanced Object Operations Working with Pixel Based Images Working with Effect MenuSave and Export Operations Working with Typography (Writing Art),

You will be able to master many subjects such as, and you will be an illustrator expert with constantly added training videos and applications. After you complete your training in this way, a certificate will already be defined for you by the system.

You can contact the instructor at any time during the learning phase. In your working life or in your freelance business life, you can also consult the trainer about the subject.


Thanks to this program

  • Website interfaces,

  • Pattern Drawings

  • Character and Object Drawings

  • Typography Studies

  • Background Studies

  • Effect apps

  • 3D drawings

  • Perspective Drawings

Corporate identity studies (logo, business card, envelope, CD face, cd box face, letterhead, invoices used by companies, etc.),

All works such as the content of printed publications (magazine cover, book cover, newspaper, advertisement, poster, poster etc.) can be prepared.

In addition, people who know this program can participate in competitions and work freelance by making designs such as logos and posters.


and a great program with which you can draw many more.

Taught by

Hakim DESIGN

Reviews

4.4 rating at Udemy based on 4775 ratings

Start your review of Illustrator 2024 : A'dan Z'ye Kolay Öğrenme! (Güncellenmiş)

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.