Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Udemy

Photoshop A'dan Z'ye Öğrenme! (2024 Yapay Zeka Özelliği İle)

via Udemy

Overview

Temelden İleri Seviyeye Photoshop Eğitimi + DERS NOTLARI + AdobeBridge + Fotoğraf için AdobeLightroom Öğrenin. 34+ SAAT!

What you'll learn:
  • Photoshopu Türkçe değil, İngilizce arayüzü ve kullanımı ile öğreneceksiniz. Çünkü en çok kaynak ve örnek İngilizce olarak vardır. İngilizce bilmenize gerek yok!
  • Detaylı anlatım ile başa dönüşler yapmaya gerek kalmadan, programı en iyi şekilde öğrenmiş olacaksınız.
  • Yeni bir meslek edinmiş olacaksınız. bionluk, armut, tasarimyarismalari, themeforest... gibi sitelerde ve evinizden freelance iş yapma imkanınız olacaktır.
  • Fotoğrafları işleyebilecek, daha canlı daha net görseller elde edeceksiniz.
  • Sürekli yeni videolar eklenerek hem güncel gelişmelerden, yeni özelliklerden haberdar olacak, hem de yeni uygulamalarla eğitimi daha da geliştireceksiniz.
  • Tasarıma, hayata bakışınız değişecek. Instagram, facebook, twitter gibi sosyal medya kanallarında fotoğraflarınızı daha etkili ve farklı paylaşabileceksiniz.
  • Reklam ajanslarında, matbaalarda, tekstil böl., belediyelerde, e-ticaret site yönetiminde, yazılım firmalarında... ve daha bir çok sektörde çalışabileceksiniz.
  • Adobe Bridge CC Programını öğrenip, Photoshopla daha rahat çalışmayı öğreneceksiniz.
  • Fotoğrafçılar için olmazsa olmaz programlardan olan Lightroom CC yi detayı bir şekilde öğrenmiş olacaksınız.
  • Katalog, broşür, logo, kartvizit, websitesi arayüzü, 3D Tasarımlar ve daha bir çok konuda çalışma yapabileceksiniz.
  • Eğitmenin 18 yıllık piyasa deneyimi ile teknik kısımları ve baskıya hazırlığı da öğrenmiş olacaksınız.

Bu eğitimde Photoshop programı ile harika çalışmaları yapmayı temelden başlayıp öğrenecek, aslında ne kadar kolay olduğunu göreceksiniz. Detaylı ve başa dönüşlere ihtiyaç duymadan son videoya kadar programa hakim olmuş olacaksınız. Günlük hayatımızda hemen hemen hergün karşılaştığımız photoshopla içiçe olmak aslında zorunluluk haline gelmiştir. Örneğin bir sunum yaparken bile veya bir youtube kapak hazırlarken photoshop olmazsa olmazlardandır. Tabi ki bununla da sınırlamak istemedim. Photoshopla harika bir şekilde entegreli çalışacağımız AdobeBridge ve AdobeLightroom'u da(Özellikle fotoğrafçılar için)öğrenmiş olacaksınız. Yani 3 eğitim birarada!

Temelden ileri seviyeye doğru anlatımı yapılmış, uygulamalarla pekiştirilmesi sağlanmıştır.

Çalışmaların baskıya gönderilme aşaması aslında kendi başına bir eğitim ve tecrübedir. Bunun eksikliğini yaşamamanız için dedikkat edilmesi gereken hususlarda ele alınarak, bu aşamadaeksiksiz bir eğitim verilmesi amaçlanmıştır.

Ayrıca Türkiye'de ve hatta Dünyada tek olan eğitim sonunda STAJBÖLÜMÜ (YENİ!) ile, sanki bir matbaada veya bir tekstil firmasında staj yapmış gibi bu sektörlerde kullanılan malzeme ve çalışma biçimini de öğretilmesi ve sektöre yabancı kalınmaması için gerekli bilgiler aktarıldı ve aktarılamaya devam edilecektir. Tasarım nasıl geliştirilir, İşi Baskıya Gönderirken Dikkat Edilecek Hususlar, Matbaa kağıt bilgileri, baskı türleri ve teknolojisi, tekstil baskı çeşitleri vb. gibi...

Eğitim içerisinde değeri 2700 dolar olan, DEV BİRARŞİV paylaşımı yapılmıştır. Bunlar fırçalar, actionlar, mockuplar, tasarımlar... Ayrıca sürekli yeni arşivler ve içerikler de eklenmeye devam edecektir. Bu sayede materyal sıkıntısı çekilmemiş olacaktır.

Öğrencilerimiz diledikleri zaman eğitmene soru sorabilecektir. Bu şekilde sıcağı sıcağına konuyu öğrenmiş olacaklardır.

Ayrıca videolar ihtiyaca göre veya yeni çıkan versiyonlardaki özellikler anlatılarak eklenecektir. Sürekli güncel olacaktır.

Buradaki videolara ömürboyu erişebilir dilediğiniz yerde durdurup tekrar devam edebilirsiniz. Sistem otomatik olarak sizin ilerleyişinizi kaydedecek ve eğitim bittiğinde de uluslararası geçerliliği olan, dünyanın en büyük eğitim sistemi olan Udemy'den uzmanlık sertifikanızı alabileceksiniz.

Haydi hayatımıza güzel ve faydalı bir eğitim katalım (:


ENGLISH EXPLANATION

In this tutorial, you will learn how to do great work with Photoshop last version from the basics, you will see how easy it is actually. You will have mastered the program until the last video, without the need for detailed and headlines. It has actually become a necessity to be in touch with photoshop, which we encounter almost every day in our daily life. For example, even when making a presentation or preparing a youtube cover, photoshop is a must. Of course, I didn't want to limit it to that either. You will also learn about Adobe Bridge and Adobe Lightroom (Especially for photographers), where we will work perfectly integrated with Photoshop. So 3 trainings in one!

It has been explained from basic to advanced, and it has been reinforced with applications.

The stage of sending the works to print is actually an education and experience in itself. It is aimed to provide a complete training at this stage by taking into consideration the issues that need to be considered in order to avoid this deficiency.

Let's add a nice and useful education to our life (:

Taught by

Hakim DESIGN

Reviews

4.3 rating at Udemy based on 8913 ratings

Start your review of Photoshop A'dan Z'ye Öğrenme! (2024 Yapay Zeka Özelliği İle)

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.