Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Udemy

A'dan Z'ye Photoshop CC 2020 Dersleri - Afgan Rasulov

via Udemy

Overview

Photoshop CC Dersleri: Başlangıç, orta ve ileri Photoshop Kursu. Bridge CC ve Fotoğrafçılara özel Camera RAW Öğrenin!

What you'll learn:
  • Profesyonel fotoğraf düzenleme tekniklerini öğreneceksiniz
  • Popüler fotoğraf efektlerini uygulamalı göreceksiniz
  • Fotoğraf montaj konusunda bir uzman olacaksınız
  • Photoshop dersleri ile ilgili aklınızda soru kalmayacak
  • Fotoğrafçılık mesleğine atılabilirsiniz

Adobe Photoshop CC öğrenmek istiyorsun, değil mi?

İster bir fotoğrafçı, grafik tasarım öğrencisi olun isterse de yeni bir meslek edinmek isteyen birey. Bu Photoshop kursu hem fotoğrafçılar hem de grafik tasarımcılar için uygundur. Photoshop eğitim seti başlangıç, orta ve ileri düzey programı öğrenmek isteyen herkes için özel olarak tasarlanmıştır.

Afgan Rasulov'un Photoshop dersleri eğitim seti ile Adobe Photoshop programını hızlı öğrenecek ve hemen kullanmaya başlayacaksın. Photoshop dersleri konusunda en çok aratılan isimlerin en başında Afgan Rasulov geliyor. Ona Photoshop programını sevdiren adam diyorlar. EkşiSözlük'tehakkında yazılmış yorumlar için adını aratabilirsiniz.Eğlenceli anlatımı ve izle-öğren uygulama metodu ile ezber yapmanıza izin vermiyor. Photoshop, fotoğraf düzenleme, popüler fotoğraf efektlerinde kullanılan tekniklerinin tamamını basit anlatımla öğretiyor. Photoshopla harika bir şekilde entegreli çalışacak Adobe Bridge ve özellikle fotoğrafçılar için Adobe Camera RAW'u da öğrenmiş olacaksınız. Yani 3 eğitim bir arada!


Afgan Rasulov kimdir ve eğitmen olarak onu farklı yapan nedir?

Afgan Rasulov kendi adıyla açtığı Türkiye’nin en büyük Photoshop dersleri video eğitimlerini paylaşan YouTube kanalının sahibidir. 240.000’ten fazla takipçiye sahiptir. Fotoğraf düzenleme, manipülasyon teknikleri ve Photoshop dersleri ile ilgili 500’ün üzerinde video eğitimi bulunmaktadır. Bir çok popüler web sitede Afgan Rasulov hakkında bir çok yazıya ulaşabilirsiniz. Türkçe yabancı dili olmasına rağmen çok güzel bir diksiyona sahiptir. Diksiyonu çok düzgün olduğu için eğitimleri izlerken sıkılmadan öğreneceksiniz.


Photoshop'ta tamamen yenisiniz ya da Photoshop programında kendinizi geliştirmek istiyorsunuz. Her iki durumda da, bu kurs sizin için harika olacaktır. İlk olarak Photoshop başlangıç, temel seviyeden kursu öğrenmeye başlayacaksınız. Eğitime devam ettikçe Photoshop orta seviye konuları işlenecek. Bu süreçte sürekli olarak alıştırmalar ile izle ve uygula yöntemi ile sizin en iyi şekilde öğrendiğinizden emin olacağız. Siz videoları izledikçe Afgan Rasulov'un uygulamayı siz farkınızda olmadan en zor bölümlerini nasıl öğrettiğini görünce şaşıracaksınız! Onu farklı yapan işte bu özelliği. En zor Photoshop uygulamalarını kullandığı teknikler ile ne kadar pratik yapıldığını göreceksiniz.

Grafik tasarım programları arasında Adobe Photoshop, dünyanın 1 numaralı fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Bu A’dan Z’ye Photoshop eğitim seti, programı nasıl kullanılacağınızı öğrenmenin en iyi yoludur. Kolay anlaşılır Photoshop dersleri ile en verimli şekilde programı öğreneceksiniz.

Fotoğraflarınızı profesyoneller gibi düzenlemeyin öğrenin. Photoshop derslerinde anlatılan konular profesyonellerin kullandığı yöntemlerden bahsettik.

Uygulamalı Photoshop dersleri ile hızlı öğreneceksiniz (Temel, orta ve ileri düzey Photoshop dersleri)

Bu kursun başında, fotoğraf ve proje dosyalarını içeren bir klasör indireceksiniz, böylece pratik yapabilirsiniz.

Bu yeteneklerle bir grafik tasarımcısı olarak para kazanabilirsiniz! Fotoğrafçı olarak en fotoğraf düzenleme konusunda uzmanlaşabilirsiniz.

Bu kursta Adobe Photoshop CC'nin (creative bulut) en son sürümünü kullanarak dersler hazırlanmıştır, bu yüzden CC'yi kullanıyorsanız en iyisi budur. Ancak daha önceki bir sürümünüz varsa (CS6, CS5, CS4, CS3 - Mac veya PC), bir profesyonel gibi düzenleme yapmayı hala öğrenebilirsiniz. Sadece bazı araçlar ve uygulamalar eski sürümlerde olmayabilir.

Afgan Rasulov hakkında yapılan yorumlar (Ekşisözlük)

Eğitimlerini severek takip ettiğim kişi. Anlatım tarzı, uslübü gerçekten güzel. Ayrıca Photoshop’a yeni başlayanlar için iyi bir rehber, umarız devam eder eğitimlere… (suyuarayanadam)

Gerçekten gayet kaliteli ve öğretici dersleri var. Umarım hep devam eder. Şu Dünya'da en çok saygı duyulması gereken işlerden birini yapıyor. (cokoprens)

Azerbaycan uyruklu olmasına rağmen düzgün diksiyonu ve Türkçe'siyle sıkmadan, kafaları karıştırmadan Photoshop eğitimi veren güzel insan. Kendisinden öğrenilecek çok şey var. (kafkasorcun)


Taught by

Afgan Rasulov

Reviews

4.4 rating at Udemy based on 3384 ratings

Start your review of A'dan Z'ye Photoshop CC 2020 Dersleri - Afgan Rasulov

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.