Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Udemy

İngilizce Kelime Kursu: En Yaygın 6000+ Kelime - Aktiviteler

via Udemy

Overview

Sıfırdan ileri seviyeye bilmeniz gereken tüm İngilizce kelimeleri kalıcı ve bilimsel bir metod ile öğreneceksiniz.

What you'll learn:
  • Kursu tamamladığınızda A1 (Beginner) Seviyeden C1 (Advanced) Seviyeye kadar bilmeniz gereken tüm kelimeleri öğrenmiş olacaksınız.
  • Kelimeleri ezberlemeyecek, cümle içinde kullanımlarıyla ve telaffuzlarıyla birlikte kalıcı bir şekilde öğreneceksiniz.
  • Kelimeler bir sistematik dahilinde verilmektedir. Tek yapmanız gereken size sunduğumuz dersleri ve materyalleri sırasıyla takip etmek.
  • Ders sonlarındaki okuma parçaları sayesinde kelimelerin kullanıldığı bağlamları kavrayacak ve siz de rahatça kullanabilir hale geleceksiniz.
  • 1250 Hedef Kelime + 5000 Ek Kelime öğrenme fırsatına sahip olacaksınız.
  • Sürekli tekrar ve aktivitelerle öğrendiğiniz kelimeler kalıcı hale gelecek.

Bu kurs ile en temel seviyeden en ileri seviyeye bilmeniz gereken tüm kelimeleri bilimsel metodlarla öğrenecek, cümleler kuracak ve okuma pratikleri yapacaksınız.

Her seviyede "ihtiyaç duyacağınız" ve "en yaygın kullanılan kelimeler" A'dan Z'ye sıralanmıştır ve belli bir sistematik dahilinde verilmektedir. Bu kelimeleri ezberlemeye çalışmak yerine, cümle içinde kullanımlarıyla ve telaffuzlarıyla öğreneceksiniz.

Kurs içeriği:

  • 125 adet ana kelime dersi

  • 1250 adet hedef kelime

  • 5000+ adet ek kelime (örnek cümleler ve okuma parçalarında)

  • Her dersin sonunda derste anlatılanlar makalesi (125 adet)

  • Her derse ek PDF dosyalar (125 adet)

  • Her kelimenin telaffuz çalışması

  • Her kelimenin örnek cümle içinde kullanımı

  • Ders sonlarında okuma parçaları ile kelime pratiği

Ayrıca,

  • Kurs sürekli güncellenmektedir. Yeni dersler çekilmekte ve aktiviteler hazırlanmaktadır. Kursa bir kez kayıt olarak sonraki güncellemelere de ömür boyu sınırsız erişim sağlayabilirsiniz.

  • Kurs YDS, YÖKDİL ve YDT gibi yabancı dil sınavlarına hazırlanan öğrenciler için de sağlam bir kelime altyapısı oluşturmalarını sağlayacaktır.


Her bir ders 10 tane hedef kelime içermektedir.

Hedef kelimelere ek olarak, her derse 25 ile 50 adet arası kelime yerleştirdik. Bu kelimeler örnek cümlelerde ve okuma parçalarında geçmekte ve sürekli tekrar yöntemiyle -ezber yapmadan- bilinç altınıza işlenmektedir.


Kelime öğrenmenin olmazsa olmazı "tekrar yöntemidir". Bilimsel araştırmalara göre her bir kelimeyi kalıcı olarak öğrenebilmek için 7 veya 8 defa kullanıldığı bağlamda görmek ve kullanmak gereklidir. Kursumuzun en önemli artılarından birisi de bu özelliğidir. Derslerde gördüğünüz hedef kelimeler ilerleyen derslerde cümle içinde kullanılan ek kelimeler olarak defalarca geçmektedir. Aynı şekilde, cümle içinde ve okuma parçasında gördüğünüz ek kelimeler ise sonraki derslerin hedef kelimeleri arasında yer almaktadır. Bu yöntem sayesinde kelimeleri ezberlemeye çalışmayacak, kendiliğinden kalıcı bir şekilde öğreneceksiniz.


  • Tek yapmanız gereken size sunduğumuz video dersleri, materyalleri ve aktiviteleri adım adım takip etmek. Kursu tamamladığınızda birçok kelimeyi telaffuzlarıyla ve kullanımlarıyla birlikte öğrenmiş olacaksınız.


NOT: Kursun güncellenmesi devam etmektedir. Yeni kelime videolarını sürekli olarak yükleyeceğiz. Aynı zamanda her kelime seti için quizler oluşturuyoruz. Güncellemeleri takip etmenizi öneririz.


%100 öğrenci memnuniyeti ve 30 gün para iade garantisi

Kursumuz %100 memnuniyet garantilidir. Eğer memnun kalmazsanız 30 gün içinde iade edebilir ve ödediğiniz tüm parayı geri alabilirsiniz.


Ayrıca, kursumuzu satın aldıktan sonra bizimle doğrudan iletişime geçebilir, kurduğumuz messenger gruplarına dahil olabilir ve takıldığınız yerlerde dilediğiniz zaman bize ulaşma imkanına sahip olursunuz.


Saygılarımızla


Seçkin ESEN & Corpus Academy

Taught by

Seçkin Esen and Corpus Academy

Reviews

4.8 rating at Udemy based on 1849 ratings

Start your review of İngilizce Kelime Kursu: En Yaygın 6000+ Kelime - Aktiviteler

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.