Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Udemy

Solidcam CAD CAM ve CNC Programlama

via Udemy

Overview

Solidcam ileri imalat teknikleri ile CNC programlama

What you'll learn:
  • Solidcam ve Solidworks Arayüzü
  • Ä°leri Ä°malat Yöntemleri
  • iMachining
  • Ä°leri imalat teknikleri
  • Cad/Cam Yazılımları Hakkında Genel Bilgi

Solidcam yazılımı dünyada en kolay arayüze sahip ve en kolay öğrenilen yazılım olma özelliğini korumaktadır. Küçük ve orta ölçekli pek çok firmada kullanılmakta olan bu yazılım, tasarım dünyasında ençok kullanılan Solidworks yazılımı ile entegre çalışmaktadır. Bu eğitim seti yardımı ile sıfırdan başlayarak ileri seviyede bir Solidcam kullanıcısı olabilirsiniz. Eğitim setimiz özelliği sadece komutların ne işe yaradıklarından bahsetmemesidir ayrıca bütün komutların kullanıldığı çeşitli sanayi uygulamaları ile bütün konular pekiştirilmektedir. Bu eğitim seti sayesinde hayellerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Eğitim videolarını seyrettiğinizde CNC çalışma mantığını M, G kodlarını, 2D ve 3D tasarımı, 2½ eksen freze,3 eksen freze, 4 ve 5 eksen freze, iMachining özelliklerinin tamamını sanayi uygulamaları ile öğrenebileceksiniz.

Solidcam yazılımı tarafından özgün olarak geliştirilen iMachining takımyolları ile %80’e varan süre tasarrufları yapabilirsiniz. Kimler Kullanabilir: Mühendisler, Teknik Elemanlar, Hobiciler, CNC operatörleri ve Meslek arayanlar.

Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden rahat yaşamak isteyen toplumlar; önce haysiyetlerini sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar. (Mustafa Kemal Atatürk). Bu bağlamda ülkemizde kendi ana dilimizde mühendislik ve tekniker gelişimini sağlayabilmek üzere elimizi taşın altına koyduk. Siz değerli yoldaşlarımızdan da kendi emekleri ile bu sürece katkıda bulunmalarını diliyoruz. İleri imalat teknikleri ile SolidCam, MasterCam gibi yazılımları da bilerek imalat süreçlerinizi geliştirebilirsiniz. Ayrıca bir tekniker ve veya mühendis olarak ülkemiz sınırlarında veya yurt dışında farklı iş imkanları ile hayatınızı istendik seviyede bir noktaya taşıyabilirsiniz. Unutmayınız sınırlarımız önce hayallerimiz ile sınırlıdır. Büyük hayaller kuralım bu hayallere doğru her gün 1 adım atalım. Bu hayaller ulaşmak beklediğimizden çok daha kısa zaman alacaktır.

Başarılarınızın devamını dilerim.


Taught by

Technical School Online Technology Training Center

Reviews

3.7 rating at Udemy based on 149 ratings

Start your review of Solidcam CAD CAM ve CNC Programlama

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.