Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Udemy

Tradingview Veri Platformunu Öğrenin

via Udemy

Overview

Detaylı Bir Biçimde Tradingview Öğreniyoruz

What you'll learn:
  • Tradingview Anasayfa Özellikler
  • Tradingview Hisse Taramaları Sekmesi
  • Tradingview Kripto Para Taramaları Sekmesi
  • Tradingview Üst ve Sağ Yan Menüsü
  • Grafik Görüntüleme, Fikirler, Yayınlar, Kaynaklar, Pine Editor
  • Grafik İçi Menüleri
  • Tradingview Ayarları
  • Göstergeler/İndikatörler
  • Temel Göstergeler

Merhaba değerli yatırımcılar, bu video-eğitim serimizde Tradingview ''veri sağlayıcısını''nasıl daha efektif bir şekilde kullanabiliriz, bunu sizlere öğretmek istedim. Eğitim bitişinde ''a, o da öyle miymiş?''''demek bu böyle yapılıyormuş..'' gibi cümleler kurmanızı sağlayacağım Tradingview inceliklerini ve kısayollarını bu eğitimde anlattım. Detaylı bir eğitim hazırladım sizler için. Piyasada çok görüyorum hiçbir grafiğe göz bile gezdirmeden pazardan armut seçer gibi ismine göre hisse seçenler, veya hasbelkader destek direnci öğrenmiş olsa da yanlış grafik türünde yanlıs araçlarla yanlış analiz yapanları... Eğer iyi bir trader veya yatırımcı olmak istiyorsanız en az bir veri sağlayıcısı üzerinde uzmanlaşmanız ve onu en verimli şekilde kullanmanız gerekmekte. Matriks ve Ideal gibi veri sağlayıcıları varken neden Tradingview deyince ise, hem ücretsiz olması dolayısıyla herkesin kolayca erişim sağlayabilmesi, hem de ücretli ve ücretsiz versiyonlarının oldukça yeterli olması, kullanıcı dostu olması, arayüzünün kolay olması gibi birçok sebep sayabilirim. Matriks ve diğer veri sağlayıcılar başka bir eğitimin konusu.

Tradingview anasayfasından, yan menülerinden, taramalar sekmesin ve grafik içi ''pine editor''sekmesine kadar; sizlere bilmeniz gereken her şeyi anlatmaya çalıştım. Özellikle grafik ayarları kısmında grafiği tamamen kendi stilinize göre nasıl kişiselleştirebileceğinizi gösterdim. Böylece gözlerimiz ve zihnimiz yorulmadan işlemler yapabileceğiz.


Teknik analiz tamamen görsel bir iştir. Ayarları, kısayolları ve kestirme yolları öğrendikçe analizlerimizde daha başarılı olacağımıza inanıyorum.


Umarım bu eğitimden keyif alırsınız ve bilmediklerinizi öğrenirsiniz.

İbrahim Demirci

Baybars Eğitim Danışmanlık

Taught by

Baybars Eğitim Danışmanlık

Reviews

4.2 rating at Udemy based on 238 ratings

Start your review of Tradingview Veri Platformunu Öğrenin

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.