Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Udemy

2021 ÜCRETSİZ WordPress ile E-Ticaret Sitesi (Woodmart)

via Udemy

Overview

2021 Ücretsiz WordPress Eğitimi

What you'll learn:
  • Hosting Domain Satın Alma
  • WordPress Kurulumu
  • Tema Satın Alma ve Kurulumu
  • Tema Düzenleme
  • WP Bakery Page Builder Eklentisi
  • Woodmart Teması

Bu eğitimde, Woodmart temasını kullanarak WordPress ile E-ticaret sitesi oluşturmayı öğreneceğiz. Eğitimin sonunda şu anda hali hazırda ziyaret edebileceğiniz, eğitimde anlattığımız gibi bir e-ticaret sitesini oluşturabiliyor olacaksınız.

Bu siteyi oluştururken gerekli hosting domain işlemleri, WordPress kurulumu, tema satın alma adımları, WPBakery Page Builder sayfa oluşturucu eklentinin özellikleri, hiç bir detay atlamadan temanın tüm özellikleri, menü özellikleri, farklı sayfa ve ürün tasarımları, kargo, e-posta, vergi, ödeme, gibi Woocommerce'ın önemli ayarları ile birlikte ürün ekleme, ürün varyasyonları gibi bir e-ticaret sitesinin olmazsa olmaz tüm ayarlarına yer verdik.

Iyzico sanal pos entegrasyonu, siteye eklenen görsellerin temini, WordPress siteye Whatsapp butonu ekleme, CPanel kullanma, Woodmart temasının Header Builder özelliği, ödeme sayfasında bireysel/kurumsal seçimi, otomatik woocommerce e-postalarının tasarımı, şirket maili açma, iletişim formu kurulum ve yapılandırması, siteyi Türkçeleştirme gibi bir çok özelliği de eğitimde bulabilirsiniz.

Aynı zamanda sitemizi oluşturduktan sonra, temel SEO ayarları, gerekli Google servislerinin(Google Tag Manager, Google Analytics, Google Search Console, Google My Business) kurulumu, site hızlandırma optimizasyonu gibi bir çok adımı da birlikte atacağız.

Bu ücretsiz eğitime kayıt olmadan önce, geçmişte yayınlamış olduğumuz ve WordPress'in temel mantığını, hiç bilmeyen birine göre anlattığımız ücretsiz eğitimi tamamlamanızı öneririz.

Son olarak bu eğitimin ücretsiz olmasından dolayı sadece 2 saatini Udemy üzerinden yayınlayabiliyoruz. Eğitimin devamı için Youtube kanalımızı takip edebilirsiniz.

Taught by

Abdullah Üstün

Reviews

4.5 rating at Udemy based on 45 ratings

Start your review of 2021 ÜCRETSİZ WordPress ile E-Ticaret Sitesi (Woodmart)

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.