Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Google

IT-підтримка від Google

Google via Coursera Professional Certificate

Overview

Підготуйтеся до кар’єри у сфері ІТ, яка інтенсивно розвивається. Досвід роботи або диплом не вимагаються. Пройдіть професійне навчання, розроблене Google: це дасть вам змогу в короткий термін отримати роботу з конкурентною платнею. Пройшовши 5 навчальних курсів, ви здобудете навички, необхідні для отримання роботи початкового рівня. 10 годин навчання на тиждень протягом не більш ніж 6 місяців – і ви отримаєте Професійний сертифікат від Google. 75 % випускників програми Професійної сертифікації від Google у США повідомляють про просування своєї кар’єри протягом 6 місяців після отримання сертифіката* Ця програма також підготує вас до іспитів CompTIA A+ – стандартної галузевої сертифікації для ІТ. Склавши обидва іспити, ви отримаєте подвійний сертифікат. Якщо ви бажаєте розвинути власні навички ІТ, ознайомтесь із Професійним сертифікатом “Автоматизація IT з Python від Google”. Ознайомитися з усіма Професійними сертифікатами від Google можна тут. *на основі відповідей у рамках опитування випускників програми, США, 2021 р

Syllabus

Course 1: Основи технічної підтримки
- Offered by Google. Цей курс є першим із серії, розробленої для підготовки фахівців з IT-підтримки початкового рівня. У цьому курсі ви ... Enroll for free.

Course 2: Біти і байти комп’ютерної мережі
- Offered by Google. Цей курс має на меті детальний огляд принципу роботи комп’ютерних мереж. Ми розглянемо відомості про сучасні мережеві ... Enroll for free.

Course 3: Операційні системи і ви: як стати досвідченим користувачем
- Offered by Google. На основі відеолекцій, демонстрацій і практичних завдань у рамках цього курсу ви дізнаєтеся про основні компоненти ... Enroll for free.

Course 4: Системне адміністрування і послуги ІТ-інфраструктури
- Offered by Google. Цей курс допоможе вам перейти від роботи з одним комп’ютером до адміністрування цілої мережі. Системне адміністрування – ... Enroll for free.

Course 5: ІТ-безпека: захист від цифрового кібершахрайства
- Offered by Google. Цей курс охоплює широкий спектр понять ІТ-безпеки, інструментів та найкращих практик. У ньому представлено загрози й ... Enroll for free.

Taught by

Google Career Certificates

Reviews

Start your review of IT-підтримка від Google

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.