Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Google

Задоволення гарантовано: розвиток лояльності клієнтів онлайн

Google via Coursera

Overview

Вам вдалося! Задоволення гарантовано: розвиток лояльності клієнтів онлайн – це сьомий і останній курс сертифікаційної програми Google з цифрового маркетингу та електронної комерції. У цьому курсі ви вивчите стратегії формування лояльності клієнтів в електронній комерції. Ви також вивчите спеціальні інструменти для розвитку та підтримки відносин з клієнтами. Наприкінці курсу ви опрацюєте сценарій, який продемонструє ваші вміння щодо створення успішної стратегії електронної комерції. Нарешті, ви завершите курс, отримавши навички професійного розвитку. Перед початком цього курсу рекомендуємо вам пройти попередні шість, оскільки вони забезпечують базові знання для виконання завдань наприкінці цього курсу. Співробітники Google, які зараз працюють у цій сфері, навчатимуть вас за допомогою практичних вправ і прикладів, що імітують поширені завдання з цифрового маркетингу та електронної комерції, а також продемонструють найефективніші інструменти й ресурси, які вони використовують у своїй роботі. Студенти, які пройдуть усі сім курсів програми, зможуть претендувати на вакансії початкового рівня в галузі цифрового маркетингу та електронної комерції. Попередній досвід роботи необов’язковий. Пройшовши цей курс, ви вмітимете вирішувати такі завдання: – відрізняти поширені стратегії для формування лояльності клієнтів у сфері електронної комерції; – успішно керувати відносинами з клієнтами та визначати рівень їхньої задоволеності; – відстежувати ефективність роботи магазину електронної комерції; – оновлювати магазин електронної комерції на основі даних; – заповнювати сценарій портфоліо, щоб підготуватися до співбесіди; – знаходити вакансії, подавати заявки й готуватись до співбесід і роботи; – складати портфоліо та/або резюме для роботодавців.

Syllabus

  • Вступ. Гарантія відмінного обслуговування: розвиток лояльності клієнтів онлайн
    • Ви дізнаєтеся про важливість лояльності в електронній комерції та навчитеся, як будувати міцні взаємини з клієнтами. Ви також дізнаєтеся, як визначати рівень задоволеності клієнтів. Далі ви вивчите методи утримання клієнтів, такі як пропонування програм лояльності, застосування динамічного ремаркетингу й вжиття подальших заходів після купівлі.
  • Аналіз тенденцій для інтернет-магазину
    • Ви навчитеся збирати та аналізувати дані для інтернет-магазину. Ви також дізнаєтеся, як використовувати зібрані дані для підвищення рівня конверсій та збільшення продажів. Крім того, ви навчитеся визначати успішні та неефективні продукти. Наприкінці ви дізнаєтеся, як підвищити ефективність товару на основі даних.
  • Підготовка до роботи в сфері цифрового маркетингу та електронної комерції
    • Ви виконаєте серію інтерактивних завдань, що ґрунтуються на поняттях, які ви дізналися, і навичках, які ви отримали протягом програми. Ви також дізнаєтеся про навички готовності до роботи, розроблятимете резюме та практикуватимете співбесіду на роботу.
  • Огляд сертифікаційної програми
    • Ви повторите все, чого навчилися під час проходження програми сертифікації Google у галузі цифрового маркетингу й електронної комерції. Ви дізнаєтеся про додаткові кар’єрні можливості й проаналізуєте все, чого навчилися. У кінці програми ви поділитеся своїми кар’єрними цілями з іншими студентами.

Taught by

Google Career Certificates

Reviews

4.9 rating at Coursera based on 445 ratings

Start your review of Задоволення гарантовано: розвиток лояльності клієнтів онлайн

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.