Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Google

Здійснення продажів: створення й запуск магазинів електронної комерції, а також керування ними

Google via Coursera

Overview

Здійснення продажів: створення й запуск магазинів електронної комерції, а також керування ними. Це шостий із семи курсів сертифікаційної програми Google з цифрового маркетингу та електронної комерції. Цей курс надає інформацію про те, як підприємства та фізичні особи продають продукти онлайн, зокрема за допомогою таких популярних платформ, як Shopify. Ви пройдете усі стадії створення моделі магазину електронної комерції. Для цього ви створите магазин Shopify, додасте необхідну інформацію та сформуєте асортимент. Ви дізнаєтеся, як залучити клієнтів онлайн за допомогою таких методів електронної комерції, як реклама та кампанії. Співробітники Google, які зараз працюють у цій сфері, навчатимуть вас за допомогою практичних вправ і прикладів, що імітують поширені завдання з цифрового маркетингу та електронної комерції, а також продемонструють найефективніші інструменти й ресурси, які вони використовують у своїй роботі. Студенти, які пройдуть усі сім курсів програми, зможуть претендувати на вакансії початкового рівня в галузі цифрового маркетингу та електронної комерції. Попередній досвід роботи необов’язковий. Пройшовши цей курс, ви вмітимете вирішувати такі завдання: – розуміти основні стратегії та практики електронної комерції; – пояснити, як проводити дослідження ринку та продукту; – налаштувати модель магазину електронної комерції з використанням Shopify; – використовувати Google Ads для залучення клієнтів електронної комерції; – пояснити, як тренди та сезонність впливають на бізнес електронної комерції; – використовувати найкращі практики для створення цікавого клієнтського досвіду в Інтернеті; – описати процес виконання замовлення через його оформлення, точку продажу (POS), відправку та доставку; – оптимізувати процес оформлення замовлення для клієнтів.

Syllabus

  • Успішні продажі: розробка, запуск і підтримка інтернет-магазину. Вступ
    • Ви досліджуватимете сферу електронної комерції та дізнаєтеся про переваги продажу товарів онлайн. Ви ознайомитеся з поширеними термінами, інструментами, професійними практиками і стратегіями, які використовуються в електронній комерції. Крім того, ви дізнаєтеся, як розпочати проєкт у сфері електронної комерції на основі досліджень ринку, конкурентного аналізу, ідентифікації цільової аудиторії, дослідження продуктів і джерел постачання та формування стратегії бренду.
  • Докладніше про інтернет-магазини
    • Ви дізнаєтеся про різні магазини електронної комерції, зокрема Shopify. Ви навчитеся створювати, оформлювати та оптимізувати інтернет-магазин для продажу товарів. Потім ви створите модель магазину Shopify і сторінки товарів для нього.
  • Реклама та кампанії в електронній комерції
    • Ви дізнаєтеся, як охопити клієнтів в Інтернеті за допомогою таких методів, як рекламні кампанії, і розглянете переваги онлайн-реклами. Потім ви розглянете, як сезонність впливає на бізнес електронної комерції. На завершення ви дізнаєтеся, як оптимізувати маркетингову стратегію електронної комерції для досягнення цілей кампанії.
  • Залучення клієнтів за допомогою онлайн-магазину
    • Ви дізнаєтеся, як взаємодіяти з клієнтами в Інтернеті. Дослідите, як працює процес оформлення замовлення онлайн та як спонукати клієнтів придбати продукт. Ви також дізнаєтеся, як ефективно переміщувати клієнтів за допомогою потоку магазину Shopify. У кінці курсу, ви дізнаєтесь, чому забезпечення успішного процесу покупки є важливим для клієнтів, та як працює виконання та доставка замовлення.

Taught by

Google Career Certificates

Reviews

4.9 rating at Coursera based on 163 ratings

Start your review of Здійснення продажів: створення й запуск магазинів електронної комерції, а також керування ними

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.