Class Central is learner-supported. When you buy through links on our site, we may earn an affiliate commission.

Google

Цифровий маркетинг і електронна комерція від Google

Google via Coursera Professional Certificate

Overview

За менш ніж шість місяців, без досвіду або спеціальної освіти ви підготуєтеся до нової кар’єри в галузях, що швидко розвиваються: цифровому маркетингу та електронній комерції. Компанії потребують талантів у цій сфері; 86% бізнес-лідерів вважають, що цифрова комерція стане найважливішим шляхом в маркетингу протягом наступних двох років. Після проходження семи курсів цієї програми, ви отримаєте необхідні навички, підготуєтеся до початку роботи, а також навчитеся використовувати такі інструменти та платформи, як Canva, Constant Contact, Google Ads, Google Analytics, Hootsuite, HubSpot, Mailchimp, Shopify та Twitter. Інформацію ви отримаєте від експертів Google з цієї тематики. Ви зможете показати роботодавцям власне портфоліо з такими проектами, як презентації, персонажі клієнтів та календарі соціальних мереж. Приділивши курсу трохи менше 10 годин на тиждень, ви зможете закінчити сертифікацію менш ніж за 6 місяців і отримати професійний сертифікат від Google. 75% випускників програми у Сполучених Штатах повідомляють про позитивні результати у кар’єрі вже протягом перших шести місяців, підвищення заробітної плати або нову роботу.² Цікавить інша сфера діяльності? Ознайомитися з усіма програмами сертифікації Google можна тут. ¹Burning Glass: Labor Insight (01.02.20 – 31.01.21) ²На основі опитування випускників програми, США, 2021 р.

Syllabus

Course 1: Основи цифрового маркетингу та електронної комерції
- Offered by Google. Основи цифрового маркетингу та електронної комерції – це перший із семи курсів програми сертифікації Google з цифрового ... Enroll for free.

Course 2: Залучення клієнтів за допомогою цифрового маркетингу
- Offered by Google. "Залучення клієнтів за допомогою цифрового маркетингу" – це другий із семи курсів, які необхідно пройти для отримання ... Enroll for free.

Course 3: Від уподобань до потенційних клієнтів: взаємодія з клієнтами онлайн
- Offered by Google. Від уподобань до потенційних клієнтів: взаємодія з клієнтами онлайн – це третій із семи курсів у рамках сертифікаційної ... Enroll for free.

Course 4: Нестандартні рішення в маркетингу електронною поштою
- Offered by Google. "Нестандартні рішення в маркетингу електронною поштою" – це четвертий із семи курсів програми сертифікації Google з ... Enroll for free.

Course 5: Оцінка успішності: маркетингова аналітика та вимірювання
- Offered by Google. "Оцінка успішності: маркетингова аналітика та вимірювання" є п’ятим із семи курсів програми сертифікації Google з ... Enroll for free.

Course 6: Здійснення продажів: створення й запуск магазинів електронної комерції, а також керування ними
- Offered by Google. Здійснення продажів: створення й запуск магазинів електронної комерції, а також керування ними. Це шостий із семи курсів ... Enroll for free.

Course 7: Задоволення гарантовано: розвиток лояльності клієнтів онлайн
- Offered by Google. Вам вдалося! Задоволення гарантовано: розвиток лояльності клієнтів онлайн – це сьомий і останній курс сертифікаційної ... Enroll for free.

Taught by

Google Career Certificates

Reviews

Start your review of Цифровий маркетинг і електронна комерція від Google

Never Stop Learning.

Get personalized course recommendations, track subjects and courses with reminders, and more.

Someone learning on their laptop while sitting on the floor.